Finansregnskapet; kort og godt

Finansregnskapet; kort og godt - Gunnar Engelsåstrø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Engelsåstrø
DIMENSJON
10,10 MB
FILNAVN
Finansregnskapet; kort og godt.pdf
ISBN
1903973175510

BESKRIVELSE

Boken dekker pensum i innføringskurs og videregående kurs i finansregnskap på bachelornivå. "Finansregnskapet - kort og godt" er en kompakt lærebok i finansregnskap, som går rett på sak, er kort og konsis, og gjør det lett å finne frem til kjernen av stoffet.Boken tar for seg blant annet grunnleggende regnskap, årsregnskapet, verdivurdering av eiendeler og gjeld, utsatt skatt og konsernregnskap. "Finansregnskapet - kort og godt" er egnet for alle studenter som tar regnskapskurs, og er spesielt velegnet som repetisjonsbok i forbindelse med eksamensforberedelser.Du finner en rekke oppgaver med løsningsforslag og Excelfiler under www.nettressurser.no/finansregnskapet-kort-og-godt.

This is the description of the site that will end up under 'description'. These meta tags are picked up by search engines for indexing. Her kan du som foreleser og student få tilgang til nyttige nettressurser fra Universitetsforlaget.

Boken dekker pensum i innføringskurs og videregående kurs i finansregnskap på bachelornivå. "Finansregnskapet - kort ... Kort & Godt Namdalen: Tataki av urfe (s6, e04) Lars Erik Vesterdal, Robert Mære og Christina Fagerkind var på bobiltur i Namdalen i månedsskiftet august/september.

RELATERTE BØKER