Eon

Eon - Lars Lauvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Lauvik
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Eon.pdf
ISBN
8255577312115

BESKRIVELSE

I 20 år har Sotras store sønn, Lars Lauvik latt stemmene i hodet fortelle ham hva han skal tegne. Vi har blitt kjent med blant annet Gud, naive maurslukere, kyniske røyskatter, psykotiske harer, og ikke minst fått ta del i den kjedekollisjonen av bisarre bifigurer og PR-kåte kjendiser som har befolket tegneserien EON i en liten mannsalder. Det feirer vi med denne jubileumsboken! Den gir deg gamle og nye klassikere, et langt og blodferskt intervju med Lars om alt annet enn tegneserier, en kikk på den intense (og ikke minst hysterisk morsomme) «feiden» mellom Lauvik og redaktør Løkling, og rosinen i kransekakepølsa; en 18 siders eksklusiv kavalkade og innsyn i historien om EON, skrevet og illustrert av Lars Lauvik selv! Her kan det også fristes med unike bilder av mannen som er minst like folkesky som Bigfoot. Unn deg selv dette 120 siders innblikket i en hjerne som i 20 år har fungert som en lynavleder for forunderlige innfall i krysningspunktet satire og tung psykiatri.Om skaperen: Lars Lauvik er kjent for sin delikate strek og forskrudde humor. Han har med sine serier EON, Oppgulp og Wildlife vært en stayer gjennom 20 år i norske serieblader som Tommy og Tiger'n, Nemi, Pondus og sitt eget EON-blad. Han bor på Sotra med kone og en datter, og trenger faktisk ikke hjelp til å knyte skolissene sine.

I 2005 ble serien utgitt i bokformat, med tittelen Galskap satt i system.Eon ble utgitt som seriemagasin årene 2009-2012. Fie ca ai nevoie de un abonament de electricitate, gaze naturale sau de o solutie de incalzire, la E.ON totul este simplu. Ne contractezi online si te bucuri de multe beneficii pe perioada contractului. EON paketi.

The name comes from the Greek word aeon which means age. The company is a component of the Euro Stoxx 50 stock market index, DAX stock index and a member of the Dow Jones Global Titans 50 index. Eon er en tegneserie av den norske tegneserieskaperen Lars Lauvik.Serien er en videreutvikling av serien Wildlife.Serien så dagens lys i 1998, da den ble tatt inn som gjesteserie i Dagbladet.

RELATERTE BØKER