Elghunder & elgjakt

Elghunder & elgjakt - Kåre Vidar Pedersen, John Unsgård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Vidar Pedersen, John Unsgård
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Elghunder & elgjakt.pdf
ISBN
6207043757646

BESKRIVELSE

En guide til et moderne elghundhold, full av gode tips og råd til både nye og erfarne hundeeiere om hvordan de får elghunden til å vise seg fra sin beste side både hjemme og på elgsporet. Boka er også et uunnværlig verktøy for alle andre som jakter i jaktlag med hund. Pedersen og Unsgård er to av Norges mest erfarne jakt- og jakthundskribenter.

Elghund brukes vesentlig om norsk elghund, jämthund og karelsk bjørnehund, men også om enkelte russiske laikaraser, selv om det er sjeldnere. . Pakken består av: Elgjakt sammen med lokalt jaktlag, inkludert husvære og eventuelle andre tjenester.

Poenget var uansett at jeg tror boka du nevner ikke er den siste utgaven. Quote; Share this post. Elgjakt i Norge Elgen har vært i sterk utvikling i vårt land.

RELATERTE BØKER