Elghunder & elgjakt

Elghunder & elgjakt - Kåre Vidar Pedersen, John Unsgård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Vidar Pedersen, John Unsgård
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Elghunder & elgjakt.pdf
ISBN
7572181496240

BESKRIVELSE

En guide til et moderne elghundhold, full av gode tips og råd til både nye og erfarne hundeeiere om hvordan de får elghunden til å vise seg fra sin beste side både hjemme og på elgsporet. Boka er også et uunnværlig verktøy for alle andre som jakter i jaktlag med hund. Pedersen og Unsgård er to av Norges mest erfarne jakt- og jakthundskribenter.

Økonomisk sett er den nå vår viktigste viltart, og det felles i underkant av 40 000 dyr per år her i landet. Bokanmeldelse av Elghunder & elgjakt. Bok nr.2 i hylla er boka "Elghunder & elgjakt" skrevet av Kåre Vidar Pedersen og John Unsgård utgitt i 2010.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

RELATERTE BØKER