Det er løgn!

Det er løgn! - Rachel Hollis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Hollis
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Det er løgn!.pdf
ISBN
4351569837504

BESKRIVELSE

Har du noen gang tenkt at alle andre har så kontroll på livet mens du ikke har den fjerneste anelse om hva du skal gjøre? Da har Rachel Hollis noe å fortelle deg: Det er en løgn! Som grunnlegger av livsstilssiden TheChicSite.com og administrerende direktør i sitt eget medieselskap har Rachel utviklet et enormt nettfellesskap ved å dele tips for å få et bedre liv, samtidig som hun fryktløst har avslørt kaoset i sitt eget liv. I denne utfordrende og inspirerende boken avdekker Rachel tjue løgner og misforståelser som altfor ofte hindrer oss i å leve gledesfylte og produktive liv, løgner vi har sagt til oss selv så mange ganger at vi ikke lenger merker det. Med brutal ærlighet og fryktløs humor avdekker og gransker Rachel usannhetene som en gang fikk henne til å føle seg overveldet og uverdig, og hun viser oss de konkrete og praktiske strategiene som hjalp henne til å komme over det. I prosessen oppmuntrer, underholder og sparker hun litt fra seg, bare for å overtale deg til å gjøre det som skal til for å ta livet på alvor og bli den gledesfylte og trygge kvinnen du var ment å skulle være. Med urokkelig tro og klippefast utholdenhet viser denne boken deg hvordan du kan leve med lidenskap og hektisk aktivitet - og hvordan du kan gi deg selv et pusterom uten å gi opp. New York Times-bestselger - 3,5 millioner solgte!

Tøfting utdypet kritikken. - Da Brian Priske forlot FCK måtte jeg riste på hodet da Ståle mente at det burde ha skjedd for lenge siden. - Det er jo løgn.

På tampen av diskusjonen om helikopter og stridsvogner, sier Huitfeldt: - Jeg må bare si til Navarsete, du sier at vi har hatt møter i helgen mens du var i Lærdal. "Alt er løgn". Ordene hans traff henne som en vind, lekte med håret hennes, gjorde henne blussende rød i kinnene.

RELATERTE BØKER