Den store quiz boken

Den store quiz boken Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,20 MB
FILNAVN
Den store quiz boken.pdf
ISBN
1906198817560

BESKRIVELSE

Dette er quizboken for alle anledninger, for dem som vil hygge seg med noen spørsmål blant venner i lystig lag, en spørrebok for familien på hytta, eller en bok for de litt mer erfarne quizzerne. * Hele 5000 spørsmål! * En bok å bryne seg på * En bok til å lære av * En bok som trigger konkurranseinstinktet * Spørsmål om alt mellom himmel og jord Temaene er bl.a.: sport, geografi, historie, musikk, litteratur, kunst, populærkultur, film, vitenskap, botanikk.Grenser Sverige til Russland? Hvilken nordmann var den første som hoppet 150 meter? Hvem ga i 1975 ut albumet Born To Run? Hvem var president i USA i 1985? Hva var navnene på Odins to ravner? Libyas flagg består av bare én farge, hvilken? Hvilken planet er størst av Saturn og Uranus? Hva er pumpernickel?

Kan du svaret er det greit, kan du det ikke har du lært det nå. Den store quiz boken - heftet, Norsk, 2018. 172,-Sendes innen 2-5 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner.

Å jukse seg til en høy score på en IQ-test, betyr ikke at man har høy IQ! Vinn premier på quiz. En quiz spørsmål og svar som tester kunnskaper, samtidig som man kan vinne noe, er etter vår erfaring blant de aller mest ... Kapitlene avsluttes med en oppsummerende quiz.

RELATERTE BØKER