Den store quiz boken

Den store quiz boken En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Den store quiz boken.pdf
ISBN
1565722973455

BESKRIVELSE

Dette er quizboken for alle anledninger, for dem som vil hygge seg med noen spørsmål blant venner i lystig lag, en spørrebok for familien på hytta, eller en bok for de litt mer erfarne quizzerne. * Hele 5000 spørsmål! * En bok å bryne seg på * En bok til å lære av * En bok som trigger konkurranseinstinktet * Spørsmål om alt mellom himmel og jord Temaene er bl.a.: sport, geografi, historie, musikk, litteratur, kunst, populærkultur, film, vitenskap, botanikk.Grenser Sverige til Russland? Hvilken nordmann var den første som hoppet 150 meter? Hvem ga i 1975 ut albumet Born To Run? Hvem var president i USA i 1985? Hva var navnene på Odins to ravner? Libyas flagg består av bare én farge, hvilken? Hvilken planet er størst av Saturn og Uranus? Hva er pumpernickel?

pris 199,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

- Selv om vi har hatt mål om å gjøre boken mer lettlest, oversiktlig og intuitiv, er den faglig like grundig som tidligere. Og den er visuelt blitt veldig tiltalende. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.

RELATERTE BØKER