Vel bevart mat

Vel bevart mat - Ellen-Beate Wollen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen-Beate Wollen
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Vel bevart mat.pdf
ISBN
9882428483520

BESKRIVELSE

Tenk deg at de deilige smakene fra sommeren og høstens bær, frukt, grønnsaker og sopp kan vare gjennom hele vinteren! I denne boka kan du lære hvordan du best kan bevare de gode råvarene, og du får en rekke oppskrifter - både tradisjonelle og helt nye. Gi en hjemmelaget julegave i år, eller nyt smaken av noe du selv har produsert!Råvarene finner du i naturen, i din egen hage - eller i hylla på butikken. Det viktigste er å høste eller handle i sesong, når råvarene er på sitt aller beste.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp ikke vel bevart i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Fra vettet, sinnssyk, vanvittig NEVLUNGHAVN VEL BEVART - Foreningens offisielle side.

KUBEN ligger i Arendal og har rundt 50 000 gjenstander i samlingene. Med denne bloggen kan vi vise frem mange av de gjenstandene som ikke er på utstilling, men som også har… Vel bevart mat Vel bevart mat slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker.

RELATERTE BØKER