Vel bevart mat

Vel bevart mat - Ellen-Beate Wollen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen-Beate Wollen
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Vel bevart mat.pdf
ISBN
5582388187954

BESKRIVELSE

Tenk deg at de deilige smakene fra sommeren og høstens bær, frukt, grønnsaker og sopp kan vare gjennom hele vinteren! I denne boka kan du lære hvordan du best kan bevare de gode råvarene, og du får en rekke oppskrifter - både tradisjonelle og helt nye. Gi en hjemmelaget julegave i år, eller nyt smaken av noe du selv har produsert!Råvarene finner du i naturen, i din egen hage - eller i hylla på butikken. Det viktigste er å høste eller handle i sesong, når råvarene er på sitt aller beste.

Gamle hus i Nevlunghavn, med mye historie ... Hva er gjenstand.no? Denne bloggen viser frem mangfoldet av gjenstander og historier som finnes i gjenstandssamlingene til Aust-Agder museum og arkiv, avdeling KUBEN. KUBEN ligger i Arendal og har rundt 50 000 gjenstander i samlingene.

I følge § 5 i selskapsavtalen for AAks, har AAks som formål å "…arbeide for at verdifulle gjenstander, arkiver og andre Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til vel bevart. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.

RELATERTE BØKER