Tidebønn

Tidebønn Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Tidebønn.pdf
ISBN
4151265630477

BESKRIVELSE

Alle bibeltekster i denne nye utgaven av Tidebønn er hentet fra Bibel 2011. Tidebønn har sin opprinnelse i den jødiske tradisjons bønnetider og både Jesus og disiplene ba de gammeltestamentlige bønnene fra Salmenes bok. Apostlenes gjerninger, skriftet i Det nye testamentet som omhandler den første menighet, vitner om hvordan de første kristne, i fellesskap eller hver for seg, ba ved bestemte tider. Tidebønnen ble videreført av den tidlige kirke. Bønnene er hentet fra Bibelen. Å be Guds ord er tidløst og slitesterkt. Hele spekteret av menneskelige føleleser og erfaringer får rom. Dybdene i Gud - og i oss selv - blir utforsket. Bønnen for verden blir utvidet. Vår kristne enhet fordypes. Når vi ber tidebønn kommer vi ikke bare i forbindelse med den levende Gud, men også med alt Guds folk som over hele jorden ber de samme bønnene.

Hjem Kloster Bønn Tidebønn. Tidebønnen er et uunnværlig ledd i vårt dominikanske liv, og søstrene møtes tre ganger daglig til tidebønn; morgen (laudes), middag (non) og kveld (vesper).

Tradisjonen med tidebønn strekker seg tilbake til gammeltestamentlig tid og er er en del av vår felles kirkelige arv. I sin form er tidebønn økumenisk ... Bønner, velsignelser og takksigelser er en viktig del av troende jøders religiøse liv.

RELATERTE BØKER