Tidebønn

Tidebønn Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Tidebønn.pdf
ISBN
8626377882344

BESKRIVELSE

Alle bibeltekster i denne nye utgaven av Tidebønn er hentet fra Bibel 2011. Tidebønn har sin opprinnelse i den jødiske tradisjons bønnetider og både Jesus og disiplene ba de gammeltestamentlige bønnene fra Salmenes bok. Apostlenes gjerninger, skriftet i Det nye testamentet som omhandler den første menighet, vitner om hvordan de første kristne, i fellesskap eller hver for seg, ba ved bestemte tider. Tidebønnen ble videreført av den tidlige kirke. Bønnene er hentet fra Bibelen. Å be Guds ord er tidløst og slitesterkt. Hele spekteret av menneskelige føleleser og erfaringer får rom. Dybdene i Gud - og i oss selv - blir utforsket. Bønnen for verden blir utvidet. Vår kristne enhet fordypes. Når vi ber tidebønn kommer vi ikke bare i forbindelse med den levende Gud, men også med alt Guds folk som over hele jorden ber de samme bønnene.

Dette er altså lagt opp fra sentralt hold, noe som sikrer oss at dette blir objektivt, og ikke bundet av vårt eget forgodtbefinnende. Tidebønn gir et avbrekk i hverdagens rytme, og minner oss på Guds tilstedeværelse i verden. Tradisjonen med tidebønn strekker seg tilbake til gammeltestamentlig tid og er er en del av vår felles kirkelige arv.

Og snur du NITTI på hodet, så får du 06. Synes fremdeles det er noe av det mest originale Schive har laget.Hvilket sier ikke sålite. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til tidebønn.

RELATERTE BØKER