Norges uskrevne lover

Norges uskrevne lover - Egil Aslak Aursand Hagerup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Egil Aslak Aursand Hagerup
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Norges uskrevne lover.pdf
ISBN
7272837080430

BESKRIVELSE

22 uker på Boklista! Hysterisk morsomt om de lovene vi egentlig lever etter. Uten lover ville samfunnet kollapset i løpet av morgenrushet, og i år feirer vi betydningen av selveste grunnloven. Allikevel har ingen tatt seg bryet med å skrive ned alle de uskrevne lovene vi hver dag forholder oss til: Før nå. For å gjøre Norge til et litt bedre land har vi samlet de lovene vi egentlig lever etter - både de som gjelder, og de som burde gjelde. Med denne boken i hånden er du sikret aldri å trå feil. Eller du kan le over alle gangene du har gjort det.

Allikevel har ingen tatt seg bryet med å skrive ned alle de uskrevne lovene vi hver dag forholder oss til: Før nå. Vår pris 99,-. Hysterisk morsomt om de lovene vi egentlig lever etter Uten lover ville samfunnet kollapset i løpet av morgenrushet, og i år feirer vi betydningen av selveste.. Norges uskrevne lover av Egil Aslak Aursand Hagerup Kagge, 2014 Norge har mange skrevne lover, men hva med de uskrevne lovene? Hvordan skal vi vite hva vi kan gjøre og ikke gjøre i ulike situasjoner? Mange har nok gått på noen smeller på veien til de uskrevne lovers opplysning.

Boken fanger på mange måter den norske folkesjelen. Teksten er morsom, og har korte setninger med en del illustrasjoner.

RELATERTE BØKER