Mine beste oppskrifter

Mine beste oppskrifter - Bent Stiansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bent Stiansen
DIMENSJON
11,76 MB
FILNAVN
Mine beste oppskrifter.pdf
ISBN
3415053531436

BESKRIVELSE

Heldige er alle de som har arvet sin bestemors gamle kokebok, fylt med håndskrevne oppskrifter som lokker frem både minner og matlyst. I dag har det blitt kokkenes oppgave å ivareta vår matkultur, utvikle den og videreformidle matglede til nye generasjoner.I denne boken har Bent Stiansen samlet sine aller beste oppskrifter. Han har fylt den med matretter han har likt å lage, servere og spise gjennom et langt liv, hvorav 40 år bak grytene. De fleste oppskriftene er bearbeidet fra bøkene Stiansen inviterer til fest og Søndagsmiddag. Det har blitt en vakker og omfangsrik utgivelse fylt med 125 oppskrifter. Her vil du finne forretter, supper, hovedretter, kaker og desserter. Alt fra de enkle hverdagsrettene til de man trygt kan servere til høytid og fest.Mine beste oppskrifter er en sjenerøs og inspirerende bruksbok som bør plasseres i nærhet til kjøkkenbenken. Bent Stiansen er en ujålete mesterkokk, og noe av det som gjør bøkene hans så populære er at han fyller dem med oppskrifter som gir deg følelsen av å lykkes på kjøkkenet. Du kan risikere å imponere gjestene dine - og deg selv!God middag!

Ønsker du å gå detaljert til verks kan jeg anbefale deg å sjekke ut dette innlegget. Sjokoladekonfekt med pasjonsfruktfyll Søtt, syrlig og skikkelig deilig! Marsipankuler med sjokolade og appelsin Marsipankulene passer utmerket som ... Mine beste oppskrifter med epler.

Nedenfor har jeg samlet de 10 beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge). Mine 5 beste kakeoppskrifter. Det begynner etterhvert å bli noen oppskrifter på bloggen min nå, etter snart 3 år som matblogger! Jeg har derfor lyst til å ta frem de oppskriftene jeg selv liker best (i uprioritert rekkefølge), og som jeg selv baker ofte. MINE 6 BESTE TORSKERETTER.

RELATERTE BØKER