Maskespillet i Kongo

Maskespillet i Kongo - Espen Wæhle, Halle Jørn Hanssen, Madel Rosland, Randi Solhjell, Sindre Bangstad, Honoratte Muhanzi, Irene Kinunda Afriyie | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Wæhle, Halle Jørn Hanssen, Madel Rosland, Randi Solhjell, Sindre Bangstad, Honoratte Muhanzi, Irene Kinunda Afriyie
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Maskespillet i Kongo.pdf
ISBN
6664208865339

BESKRIVELSE

I denne antologien ser forskere, journalister og norsk-afrikanere på den norske kampanjen for å løslate to drapsdømte leiesoldater i et krigsherjet land. De viser hvordan pressedekningen og familienettverk skapte et vanvittig press på norske myndigheter.

Mens French og Moland var i Kongo, var det mye annet forferdelig og nyhetsverdig som skjedde. Kongo-kon ikten som handler om plyndring av mineraler, har kostet mer enn 6 millioner liv, 173 og flere millioner mennesker er på flukt (FN-sambandet 2019). Maskespillet i Kongo Hvorfor ble det et nasjonalt anliggende å få frigjort to leiesoldater i Kongo? Utgivelse: Mars.

Ole Petter Hjelle Maskespillet i Kongo hvordan løslatelse av to leiesoldater ble et nasjonalt anliggende Espen Wæhle, Honoratte Muhanzi, Irene Kinunda Afriyie, Madel Rosland, Nikolaj Frobenius, Randi Solhjell, Sindre Bangstad, Halle Jørn Hanssen Boka «Maskespillet i Kongo» utgitt av Fellesrådet for Afrika med undertittelen «Hvordan løslatelse av to leiesoldater ble et nasjonalt anliggende» kom ut i mars og prøver å forklare det som skjedde. Boka består av i alt 11 artikler.

RELATERTE BØKER