Håp i ei gryte

Håp i ei gryte Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Håp i ei gryte.pdf
ISBN
4374706113176

BESKRIVELSE

Norske kokkers grytefavoritter samlet i en bok.Dette er en bruksbok. Men også med tekster som kan gi håp når en har det utfordrende. Dette er en bok du tar med deg videre. Vi har samlet favorittoppskriftene til noen av landets mest profilerte kokker, men også fra et par hobbykokker. Alle har det til felles, at de liker å lage mat og at de ønsker å bidra til Frelsesarmeens arbeid for omsorg og sosial hjelp til noen som trenger det. Bidragsytere i denne boken er: Tom Victor Gausdal, Reneé B. Fagerhøi , Wenche Andersen, Jørgen André Ravneberg, Andreas Larun Schlenk, Arne Brimi, Jan Vardøen, Christopher Sjuve, Andreas Viestad, Lene Kjøde, Håvard Ravn Larsen, Kristin Skogen Lund og Christian Ringnes. En andel av salgssummen går til Frelsesarmeens sosiale hjelpearbeid i Norge,

Håp i ei gryte (Innbundet) Tips en venn 215 kr Antall . Kjøp.

Sandnes Tilsynsorgan: Medietilsynet www.medietilsynet.no ... Billettene til Frelsesarmeens julegryteaksjon «Håp i ei gryte» på TV 2 er gratis, men krever bindende påmelding til [email protected] Husk ønsket dato (eller datoer) og antall billetter. 2.

RELATERTE BØKER