Håp i ei gryte

Håp i ei gryte Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Håp i ei gryte.pdf
ISBN
6279487390357

BESKRIVELSE

Norske kokkers grytefavoritter samlet i en bok.Dette er en bruksbok. Men også med tekster som kan gi håp når en har det utfordrende. Dette er en bok du tar med deg videre. Vi har samlet favorittoppskriftene til noen av landets mest profilerte kokker, men også fra et par hobbykokker. Alle har det til felles, at de liker å lage mat og at de ønsker å bidra til Frelsesarmeens arbeid for omsorg og sosial hjelp til noen som trenger det. Bidragsytere i denne boken er: Tom Victor Gausdal, Reneé B. Fagerhøi , Wenche Andersen, Jørgen André Ravneberg, Andreas Larun Schlenk, Arne Brimi, Jan Vardøen, Christopher Sjuve, Andreas Viestad, Lene Kjøde, Håvard Ravn Larsen, Kristin Skogen Lund og Christian Ringnes. En andel av salgssummen går til Frelsesarmeens sosiale hjelpearbeid i Norge,

Sesong 6; Sesong 7; Christian Ingebrigtsen Medley *Håp i ei gryte * Heidi Larsen. Loading...

Frelsesarmeen. November 29, 2015 · Det blir julestemning og flotte artister når adventsprogrammet Håp i ei gryte kommer på skjermen i kveld.

RELATERTE BØKER