Det gamle testamentet

Det gamle testamentet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Det gamle testamentet.pdf
ISBN
4671319600340

BESKRIVELSE

Forfattarane analyserer her eit utval tekstar frå Det gamle testamentet. Det blir lagt vekt på korleis teksten tolkar livet, skapar meining og påverkar lesarane. Kvar tekst blir sett på frå fire vinklar: bakgrunn, form, innhald og verknad. Tekstane er henta frå Genesis, Exodus, Salmane og Jesaja. Med litteraturliste, emneregister, liste over forkortingar og liste over kvar illustrasjonane er henta frå.

Bibelen2020 baserer seg på en revidert utgave av Den nye aftale, altså Det nye testamentet, fra 2007, og oversettelsesarbeidet av Det gamle testamentet som ble startet i 2013. Kilde: Bibelselskabet.dk Kjøp 'Krigene i Det gamle testamentet, et forsøk på å forstå' av Olof Edsinger fra Norges raskeste nettbokhandel.

. Det gamle testamente, forkortet GT, på latin Vetus Testamentum («Den gamle pakt»), er første del av kristendommens kanoniserte skrifter i Bibelen, og i hovedsak identisk med jødedommens hellige skrift. Denne samlingen av skrifter består av flere bøker skrevet over en lang periode, som kan deles inn i boksamlingene lov, profeter og skrifter (jødisk tradisjon) eller i temaene historie ... Det gamle testamentet (GT) Det gamle testamentet består av i alt 39 skrifter, som er blitt til under svært forskjellige forhold og til ulike tider.

RELATERTE BØKER