Den store kjøttkokeboka

Den store kjøttkokeboka - Andreas Viestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Viestad
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Den store kjøttkokeboka.pdf
ISBN
8062535338883

BESKRIVELSE

Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: - Spis ansvarlig, spis hele dyret.Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland. Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!

Andreas Viestad. Innbundet Bokmål Skip to the end of the images gallery .

Orange rygg Brukt eller ny Brukt Forlag Cappelen Damm Pris 150,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. foto: den store kjØttkokeboka /mette randem vis mer Viestad spiste 700 kilo kjøtt mens han laget boka, delt med venner og familie.

RELATERTE BØKER