Boka om ledelse i barnehagen

Boka om ledelse i barnehagen - Kjell Aage Gotvassli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Aage Gotvassli
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Boka om ledelse i barnehagen.pdf
ISBN
9230684798663

BESKRIVELSE

Barn trenger gode barnehager, gode barnehager trenger god ledelse, og god ledelse forutsetter at den gode barnehagelederen har grunnleggende kunnskap om organisasjon og ledelse. Barnehagelederen skal være synlig, lede det målstyrte arbeidet og motivere medarbeiderne til innsats.Boken er forskningsbasert og ser på utviklingen av lederrollen i barnehagen i henhold til planer, lover og forskrifter. Forfatteren drøfter konsekvenser for praktisk ledelse og gir leseren god forståelse av personalledelse, pedagogisk ledelse, strategisk ledelse og administrativ ledelse. Denne nye utgaven er spesielt oppdatert i tråd med ny rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver fra 2017, og mye av den forskningen som er kommet om lederrollen i barnehagen siden forrige utgave kom i 2013. Dette er boken om ledelse i barnehagen for alle ledere på alle nivåer. Den er skrevet for barnehagelærerstudentene, og for de som allerede jobber som ledere i barnehagen.

Disse mulighetene må vi utnytte, sier Birgitte Fjørtoft. Hun har skrevet bok om Læringens ville veier. Dynamic 300x250 Azul, ubrukt.

Referanse. Magritt Lundestad: Veiledningsfortellinger - om ledelse og personalsamarbeid i barnehagen, Fagbokforlaget, 2019 Barnehagemiljø.

RELATERTE BØKER