The real FRP

The real FRP - Svein Vathne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Vathne
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
The real FRP.pdf
ISBN
1510273847998

BESKRIVELSE

"Denne boken skal tas med en like stor klype salt som facebooksidene til en gjennomsnittlig norsk politiker eller twitterkontoen til en langt under gjennomsnittlig amerikansk president". Twitter- og facebookkontoene til "The Real FrP" ble øyeblikkelige hits på sosiale medier da de dukket opp i 2013, og satte en ny standard for politisk satire i Norge. Når de omsider har nådd mellom stive permer (FAKE NEWS - boka er heftet) representerer det et nytt gjennombrudd for parodiversjonen av vårt mest avstikkende stortingsparti. Eller som det heter i The real FrP hver gang mediene setter sitt spotlys på dem: KNEBLING!

Skrives av Svein Vathne. "The Real Frp - en bok for folk flest" er ute på Cappelen Damm. Kjøp The real FrP fra Cappelendamm 'Denne boken skal tas med en like stor klype salt som facebooksidene til en gjennomsnittlig norsk politiker eller twitterkontoen til en langt under gjennomsnittlig amerikansk president'.

Skrives av Svein Vathne. "The Real Frp - en bok for folk flest" er ute på Cappelen Damm. Twitter- og facebookkontoene til "The Real FrP" ble øyeblikkelige hits på sosiale medier da de dukket opp i 2013, og satte en ny standard for politisk satire i Norge.

RELATERTE BØKER