The real FRP

The real FRP - Svein Vathne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Vathne
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
The real FRP.pdf
ISBN
6315113340466

BESKRIVELSE

"Denne boken skal tas med en like stor klype salt som facebooksidene til en gjennomsnittlig norsk politiker eller twitterkontoen til en langt under gjennomsnittlig amerikansk president". Twitter- og facebookkontoene til "The Real FrP" ble øyeblikkelige hits på sosiale medier da de dukket opp i 2013, og satte en ny standard for politisk satire i Norge. Når de omsider har nådd mellom stive permer (FAKE NEWS - boka er heftet) representerer det et nytt gjennombrudd for parodiversjonen av vårt mest avstikkende stortingsparti. Eller som det heter i The real FrP hver gang mediene setter sitt spotlys på dem: KNEBLING!

Innholdet består av en god blanding ekte og fiktive uttalelser fra Frp-politikere. 16k Followers, 1,052 Following, 3,442 Posts - See Instagram photos and videos from The Real Frp (@real_frp) Kjøp 'The real FRP, en bok for folk flest' av Svein Vathne fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788202500917 Parodikontoen «@Real_Frp» vokste seg raskt til å bli en av de mest populære på Twitter, med like nådeløse som selvmedlidende meldinger om slitet med å være i opposisjon når man sitter i regjering, kampen for å beholde offerrollen på bekostning av syriaflyktninger, og lykken ved å kunne røyke lakrispipe på Segeway. Twitter- og facebookkontoene til "The Real FrP" ble øyeblikkelige hits på sosiale medier da de dukket opp i 2013, og satte en ny standard for politisk satire i Norge.

Senere ble fenomenet spredd til både Facebook og Instagram, før det nå har kommet i bokform. Resultatet er svært fornøyelig.

RELATERTE BØKER