The real FRP

The real FRP - Svein Vathne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Vathne
DIMENSJON
5,23 MB
FILNAVN
The real FRP.pdf
ISBN
1567337272051

BESKRIVELSE

"Denne boken skal tas med en like stor klype salt som facebooksidene til en gjennomsnittlig norsk politiker eller twitterkontoen til en langt under gjennomsnittlig amerikansk president". Twitter- og facebookkontoene til "The Real FrP" ble øyeblikkelige hits på sosiale medier da de dukket opp i 2013, og satte en ny standard for politisk satire i Norge. Når de omsider har nådd mellom stive permer (FAKE NEWS - boka er heftet) representerer det et nytt gjennombrudd for parodiversjonen av vårt mest avstikkende stortingsparti. Eller som det heter i The real FrP hver gang mediene setter sitt spotlys på dem: KNEBLING!

Har vært Norges største FrP på twitter. Skrives av Svein Vathne.

For to år siden ringte forlagsdirektør Anders Heger i Cappelen Damm og ville lage bok basert på The Real Frp. Real FrP-prosjektet har tydeligvis blitt en integrert del av forfatteren gjennom de siste fire årene. Svein er trolig den i Norge som er mest glad og trist samtidig for at FrP fortsetter i regjeringen.

RELATERTE BØKER