Taco som i Mexico

Taco som i Mexico - Malin Eriksson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malin Eriksson
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Taco som i Mexico.pdf
ISBN
4796863337207

BESKRIVELSE

Ekte smak av Mexico! Ordentlige tacos, det vil si mexicanske tacos, er velkrydret fyll, spreke salsaer og kremete guacamoler servert i myke, varme tortillabrød - det vil si lettlaget plukkemat på sitt beste. Og her vil du finne alle tacooppskrifter du har behov for, til hverdagsmiddagen så vel som til fredagskosen. Er du ivrig etter å ordne alt til en virkelig fiesta med drinker, tilbehør og mengder av tacos? Med Taco som i Mexico går det lett som bare det! Malin Eriksson bor i Göteborg, arbeider som såkalt "food concept explorer" og leter derfor hele tiden etter den beste maten med den beste smaksettingen. Hun har vært mange ganger i Mexico, og herfra har hun hentet inspirasjon til oppskriftene til denne boken.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Ekte smak av ... Mexico er en forbundsrepublikk i det sørlige Nord-Amerika. Mexico grenser mot nord til USA, mot øst til Mexicogolfen, mot sørøst til Det karibiske hav, mot sør til Belize og Guatemala, og mot sørvest og vest til Stillehavet.

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter. Jeg har laget en del tilbehør som du ikke nødvendigvis får servert samtidig når du bestiller taco i Mexico, men dette er tilbehør som er autentisk og som jeg liker godt. Velg noe av det og fyll heller på med det du liker til tacoen, men sørg for å lage kjøttet og ha det som midtpunkt. Gastronom og kokk Daniel Marroquin har vokst opp i Mexico, med taco på bordet til både hverdag og fest.

RELATERTE BØKER