Samarbeid og konflikt

Samarbeid og konflikt - Kjartan Skogly Kversøy, Marit Hartviksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Skogly Kversøy, Marit Hartviksen
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Samarbeid og konflikt.pdf
ISBN
7640810132561

BESKRIVELSE

Siden første utgave av boken kom ut i 2008, har den vært en stor suksess. Med sine jordnære og praktiske beskrivelser av hva det vil si å lede og strukturere samtaler, har boken hatt stor påvirkning på coaching- og veiledningsfeltet i Norge. SØT-modellen som en tilnærming til dialog, konfliktarbeid og utviklingsarbeid har erobret sin egen plass innenfor veiledningspraksis og aksjonsforskning. I denne andre utgaven har forfatterne viet mer plass til konkrete beskrivelser av verktøy, flere eksempler og flere typer logger i bokens første og andre del. Bokens anvendelighet er styrket ytterligere ved at logger, refleksjonsoppgaver og øvelser har selvstendige sider i boken og i tillegg er tilgjengelige som nedlastbare og kopierbare nettressurser hos Fagbokforlaget. Dette gjør det enda enklere for studenter, lærere og andre yrkesutøvere å lede samtaler og utviklingsprosesser i praksis. Mange lesere av denne boken driver med utviklingsarbeid. Bokens tredje del forklarer på en håndterlig måte hvordan det er kort vei fra utvikling til aksjonsforskning. Kversøy og Hartviksen gir et viktig bidrag i form av konkrete eksempler på og praktiske innspill til hvordan systematisk utviklingsarbeid og aksjonsforskning kan drives.

Konflikten i Chile - Et eksempel. Tilbake til episodelisten Konflikt / samarbeid.

at lærer fatter en avgjørende og bindende beslutning om hvordan konflikten skal løses. Konflikter kan ses på som et utrykk for engasjement i elevenes læring og utvikling (Nordahl, 2007). Noen ganger er konflikt et uttrykk for at man faktisk jobber med det som er viktig i saken, selv om det er komplisert.

RELATERTE BØKER