Samarbeid og konflikt

Samarbeid og konflikt - Kjartan Skogly Kversøy, Marit Hartviksen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Skogly Kversøy, Marit Hartviksen
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Samarbeid og konflikt.pdf
ISBN
1205687611436

BESKRIVELSE

Siden første utgave av boken kom ut i 2008, har den vært en stor suksess. Med sine jordnære og praktiske beskrivelser av hva det vil si å lede og strukturere samtaler, har boken hatt stor påvirkning på coaching- og veiledningsfeltet i Norge. SØT-modellen som en tilnærming til dialog, konfliktarbeid og utviklingsarbeid har erobret sin egen plass innenfor veiledningspraksis og aksjonsforskning. I denne andre utgaven har forfatterne viet mer plass til konkrete beskrivelser av verktøy, flere eksempler og flere typer logger i bokens første og andre del. Bokens anvendelighet er styrket ytterligere ved at logger, refleksjonsoppgaver og øvelser har selvstendige sider i boken og i tillegg er tilgjengelige som nedlastbare og kopierbare nettressurser hos Fagbokforlaget. Dette gjør det enda enklere for studenter, lærere og andre yrkesutøvere å lede samtaler og utviklingsprosesser i praksis. Mange lesere av denne boken driver med utviklingsarbeid. Bokens tredje del forklarer på en håndterlig måte hvordan det er kort vei fra utvikling til aksjonsforskning. Kversøy og Hartviksen gir et viktig bidrag i form av konkrete eksempler på og praktiske innspill til hvordan systematisk utviklingsarbeid og aksjonsforskning kan drives.

Fokuset vårt er å bidra til et godt nok samarbeid mellom skilte foreldre, men vi kan også gi råd til andre som er i kontakt med foreldre i høykonflikt. Samarbeid og konflikt: to sider avsamme sak: SØT-modellen. Fagbokforlaget, Bergen.

Terrorisme har ofte også sitt utspring i konflikter. Konflikter som håndteres på en god måte kan bidra til bedre kvalitet på tjenestetilbudet, og til positiv utvikling både for samarbeidet og på det personlige plan. Konflikter som ikke løses går ut over kommunikasjon og samarbeid, og tapper partene for energi og krefter.

RELATERTE BØKER