Reisen til språket

Reisen til språket - Frida M. Haugland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida M. Haugland
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Reisen til språket.pdf
ISBN
8333387989362

BESKRIVELSE

Frida Haugland var seks år før hun lærte sitt første ord. I «Reisen til språket», forteller hun om hvordan det oppleves å ikke ha språk, og om metoden som åpnet språket også for henne. Reisen til språket er rikt illustrert av forfatteren selv. Boken er ment for barn som selv opplever språkvansker, eller kjenner noen som gjør det. Samspillet mellom tekst og bilder i «Reisen til språket» fungerer utrolig godt, og gjør også boken til et nyttig pedagogisk verktøy for foreldre og fagfolk innen skole og helsevesen.

Før reisen er det viktig å forsikre seg om at forsikringen er gyldig, at den er gyldig for hele oppholdet, samt hva reiseforsikringen eventuelt omfatter. Delta på en av EFs utallige språkreiser. Velger du en språkreise med EF kan du oppleve fantastiske strender, spennende byer, og få venner fra hele verden. Kypros har ikke tog, men buss og drosje.

Innenfor regionen. Ved behandling på sykehus, og hos spesialister som har avtaler med sykehus, dekkes reiser innenfor din helseregion (regjeringen.no)..

RELATERTE BØKER