Min kamp mot kalifatet

Min kamp mot kalifatet - Mike Peshmerganor | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mike Peshmerganor
DIMENSJON
8,64 MB
FILNAVN
Min kamp mot kalifatet.pdf
ISBN
1097398013925

BESKRIVELSE

Den utrolige beretningen om en norsk unggutt som satte livet på spill for å bekjempe verdens mest brutale terrororganisasjon. Da verden ble kjent med IS' brutalitet i 2014, var det mange som tenkte at de måtte gjøre noe. «Mike», bedre kjent under navnet Peshmerganor på sosiale medier, var en av svært få nordmenn som gjorde alvor av ønsket. I denne unike historien forteller han om hvordan flyktningebakgrunn fra Irak og oppvekst i Norge formet hans verdensbilde til kamp mot militant islam. Han har tjenestegjort i Telemark bataljon og i Afghanistan. Skuffet over Norges manglende vilje til å konfrontere IS, reiste han på egen hånd til fronten i Nord-Irak. Her er dramatiske skuddvekslinger mot verdens mest fryktede terrororganisasjon og et sterkt innblikk i tenkemåten til en ekte kriger. Som Mike skriver: «Jeg lærte tidlig at menneskets historie var en historie om vold, og at fred er et avvik.»«Boka bringer oss inn i en krigshverdag vi ellers bare hører bruddstykker om.» Dagbladet

«Mike» Etter ett år i Irak havner «Mikes» avdeling i peshmergaen i strid for første gang. Kagge Forlags omtale av min kommende bok «Min kamp mot kalifatet - En nordmanns krig mot IS». Boken er forventet å komme i salg denne høsten, men kan allerede forhåndsbestilles hos de fleste bokhandlerne.

I denne unike historien forteller han om ... Min kamp mot kalifatet. Mike Peshmerganor.

RELATERTE BØKER