Miljøterapiboken

Miljøterapiboken - Finn Skårderud, Bente Sommerfeldt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Skårderud, Bente Sommerfeldt
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Miljøterapiboken.pdf
ISBN
3279971074534

BESKRIVELSE

God miljøterapi betyr en bevisst holdning og en praksis som integrerer samtalen og samværet. Boken viser hvordan miljøterapi kan bruke de fleste av hverdagslivets aktiviteter til å fremme mentalisering, som å stå opp om morgenen, innta måltider og å gå til skole eller jobb, for å gi pasienter og beboere en reell mulighet til å arbeide med sin forandring og utvikling.Denne boken bringer miljøterapien et skritt videre. Mentaliseringstradisjonen gir behandlingsformen et solid og rikt teoretisk rammeverk. Boken er en kilde til kunnskap og inspirasjon for miljøterapeuter, både som enkeltindivider og som faglig fellesskap. Boken beskriver et fornyet og forbedret miljøterapeutisk tilbud til nytte og glede for alle i den miljøterapeutiske organisasjonen: behandlere, ledelse, pasienter og beboere og deres pårørende.

Produktbeskrivelse. God miljøterapi betyr en bevisst holdning og en ... Finn Skårderud (født 27.

Solbjør M, Kleiven HH (2013) Kognitiv miljøterapi - forskningsbasert kunnskapssammenstilling. Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid. Miljøterapiboken: mentalisering som holdning og handling Av Finn Skårderud, Bente Sommerfeldt Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205418202 Utgitt 2013, Myk perm.

RELATERTE BØKER