Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe

Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe - Charles M. Schulz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles M. Schulz
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe.pdf
ISBN
9771050782632

BESKRIVELSE

Denne lille boken ble først utgitt som en del av Lykken er ... serien, og nå kan nye generasjoner bli kjent med Charles M. Schulz og hans herlige figurer. Denne høyt elskede lille boken er ikke blitt utgitt på 30 år: Likevel er ikke mye forandret. Knøttenegjengen minner oss om at vi finner lykken i de små øyeblikkene, hverdagshendelsene som skaper våre liv. Mer enn noen gang trenger vi den livsglede som Charles Schulz og hans filosofer i Knøtte-størrelse uttrykker. Lykken er å holde denne boken i hendene .... igjen.

Denne høyt elskede lille boken er ikke blitt utgitt på 30 år: Likevel er ikke mye forandret. Teppe, også kalt pledd i noen tilfeller, er et samlebegrep for et tekstilt stoff, ull eller lignende som er blitt vevd, sydd, strikket eller knyttet sammen til en flat overflate. Et teppe er ikke det samme som dyne.Tepper kan blant annet brukes til å holde varmen.

Legg i ønskeliste. Lykken er en snill hund.

RELATERTE BØKER