Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe

Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe - Charles M. Schulz | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles M. Schulz
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe.pdf
ISBN
1833811481798

BESKRIVELSE

Denne lille boken ble først utgitt som en del av Lykken er ... serien, og nå kan nye generasjoner bli kjent med Charles M. Schulz og hans herlige figurer. Denne høyt elskede lille boken er ikke blitt utgitt på 30 år: Likevel er ikke mye forandret. Knøttenegjengen minner oss om at vi finner lykken i de små øyeblikkene, hverdagshendelsene som skaper våre liv. Mer enn noen gang trenger vi den livsglede som Charles Schulz og hans filosofer i Knøtte-størrelse uttrykker. Lykken er å holde denne boken i hendene .... igjen.

Et prisgunstig teppe som passer i de fleste rom. Vedlikehold: Støvsug og roter teppet Men hvis du, er som meg, ikke la deg skremme av det store, men fantastiske arbeidet, jeg har et forslag til dit neste teppe: temperatur teppet! Har du hørt om disse teppene? De er veldig populære og kan ses overalt i sosiale medier.

Temaet belyses med lunhet og underfundig humor og gjør den til en positiv julebok som samtidig peker på ... Trygghet er en tommel og et teppe. Charles M.

RELATERTE BØKER