Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe

Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe - Charles M. Schulz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles M. Schulz
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Knøttene; Trygghet er en tommel og et teppe.pdf
ISBN
8663837359427

BESKRIVELSE

Denne lille boken ble først utgitt som en del av Lykken er ... serien, og nå kan nye generasjoner bli kjent med Charles M. Schulz og hans herlige figurer. Denne høyt elskede lille boken er ikke blitt utgitt på 30 år: Likevel er ikke mye forandret. Knøttenegjengen minner oss om at vi finner lykken i de små øyeblikkene, hverdagshendelsene som skaper våre liv. Mer enn noen gang trenger vi den livsglede som Charles Schulz og hans filosofer i Knøtte-størrelse uttrykker. Lykken er å holde denne boken i hendene .... igjen.

Schulz og hans herlige figurer. Denne høyt elskede lille boken er ikke blitt utgitt på 30 år: Likevel er ikke mye forandret.

Boken ble først utgitt som del av Knøttenes Lykken er ... serie og vil sikkert appellere til en ny generasjon lesere i samme grad som den ... Madison teppe, designet av Maja Johansson har en spennende tekstur som gjenspeiler husfasader og bykart og fargene er valgt ut fra gatebilde og betong.

RELATERTE BØKER