En annerledes vei

En annerledes vei - Espen Ottosen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Ottosen
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
En annerledes vei.pdf
ISBN
9567302950441

BESKRIVELSE

I dagens Norge er Pride en folkefest. Regnbueflagget vaier på busser og trikker, i barnehager, på ungdomsskoler, på hoteller og butikker. Mange betrakter det som en selvfølge at et forhold mellom to menn eller to kvinner skal verdsettes på nøyaktig samme måte som et heterofilt ekteskap. Denne boken presenterer et annet perspektiv. Her får du møte kristne homofile som ikke vil gå inn i et homofilt forhold. Fortellingene deres er ulike, og her er ingen lettkjøpte svar. Du vil bli kjent med mennesker som forteller ærlig om sine liv, sin tro og sin overbevisning. I boken blir språkbruk og retorikk, fornuft og følelser, bibelsyn og bibeltekster knyttet til homofilispørsmålet grundig belyst og analysert.

Øker du hastigheten fra 80 km/t til 100 km/t på tørr vei, ... Velger en annen vei. Av Yngvild Gotaas Torvik VENTER MED STENGING: ...

Mange betrakter det som en selvfølge at et forhold mellom to menn eller to kvinner skal verdsettes på nøyaktig samme måte som et heterofilt ekteskap. En annerledes karrierevei - Lises historie har fått meg til å tenke på hvordan god karriereveiledning kunne ha gitt henne en lettere vei til jobben hun elsker, sier karriereveileder Jeanette Mari Granholt. Jeanette Mari Granholt. En annerledes vei : motstrøms om kjønn, kjærlighet og sex.

RELATERTE BØKER