En annerledes vei

En annerledes vei - Espen Ottosen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Ottosen
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
En annerledes vei.pdf
ISBN
8582359208707

BESKRIVELSE

I dagens Norge er Pride en folkefest. Regnbueflagget vaier på busser og trikker, i barnehager, på ungdomsskoler, på hoteller og butikker. Mange betrakter det som en selvfølge at et forhold mellom to menn eller to kvinner skal verdsettes på nøyaktig samme måte som et heterofilt ekteskap. Denne boken presenterer et annet perspektiv. Her får du møte kristne homofile som ikke vil gå inn i et homofilt forhold. Fortellingene deres er ulike, og her er ingen lettkjøpte svar. Du vil bli kjent med mennesker som forteller ærlig om sine liv, sin tro og sin overbevisning. I boken blir språkbruk og retorikk, fornuft og følelser, bibelsyn og bibeltekster knyttet til homofilispørsmålet grundig belyst og analysert.

Korona-pandemien påvirker oss på alle måter og det innebærer også at påska blir svært annerledes enn normalt. Det er ikke lov å dra på hytta i påska hvis denne ligger i en annen kommune enn hjemkommunen.

Beskrivelse; Detaljer; I dagens Norge er Pride en folkefest. Regnbueflagget vaier på busser og trikker, i barnehager, på ungdomsskoler, på hoteller og ... Lombard Street: En annerledes vei - Se 18 124 reiseanmeldelser, 9 107 objektive bilder og gode tilbud på San Francisco, CA på Tripadvisor. En annerledes vei motstrøms om kjønn, kjærlighet og sex Espen Ottosen.

RELATERTE BØKER