Bli mor no?

Bli mor no? - Kristina Leganger Iversen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Leganger Iversen
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Bli mor no?.pdf
ISBN
1486324147073

BESKRIVELSE

Eit forsøk på å finne ut kva det vil seie å vere mor. Kristina Leganger Iversen er 28 år, bur i ei toroms leilegheit og har ei mellombels stilling ved universitetet. No lurer ho på om ho har lyst på barn. Men å bli mor er ei livsomveltande endring ho ikkje aner konsekvensane av - for kven blir ein om ein blir mor? Politikarar og forskarar roper med jamne mellomrom varsku over låge fødselstal, barnlause menn og gamle førstegongsmødrer. Alderen på førstegongsfødande i Noreg aukar, og stadig fleire kvinner og menn har ikkje fått barn ved fylte førtifem. I «Bli mor no?» skriv Kristina Leganger Iversen personleg og politisk om valet ho står i. Ho undersøker kva morskapet tyder - historisk, økonomisk, i litteraturen og i hennar eige liv. Det handlar om å tenkje, tvile og så kanskje tørre å kaste seg ut i det.

No lurer ho på om ho har lyst på barn. Bli mor no? Forfatter: Kristina Leganger Iversen; Forlag: Samlaget; Forfatter Kristina Leganger Iversen er 29 år, litteraturviter og samfunnsdebattant. I sin nye dokumentarbok Bli mor no?, tar hun opp noe av det vanskeligste og mest graverende spørsmålet en ung kvinne kan stille seg i 2019: Vil jeg ha barn? Å bli mor: tre tips hver nybakte mor bør kunne Du har lest flere bøker om oppdragelse og foreldrerollen, trålet Internett på jakt etter gode råd og spurt ut legen din.

Midt på natten den 26. April 2011 ble min datter Aurora født på Akershus Sykehus.

RELATERTE BØKER