Barn, matematikk og språk

Barn, matematikk og språk - Marit Johnsen-Høines | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Johnsen-Høines
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Barn, matematikk og språk.pdf
ISBN
3714837910321

BESKRIVELSE

?Marit Johnsen-Høines viser hvordan begynneropplæring i matematikk begynner i barnehagen. Denne boka konkretiserer Rammeplan for barnehagen (2017). Den har fokus på hvordan voksne legger til rette for barns lekende og utforskende læring. Den viser hvordan språklig og kulturelt mangfold, i norske og samiske barnehager, kan ivaretas og ha betydning for barns matematiske utvikling. Utstrakt bruk av eksempler knytter praksis til teori og teori til praksis, barn blir levende og teori blir viktig. Forfatteren har «Begynneropplæringen» med språk av 1. og 2. orden som utgangspunkt, bygger ut teoretiske perspektiv fra Planas, Piaget, Vygotsky og Bakhtin og drøfter teorienes didaktiske konsekvenser. Hun viser barnehagen som sted for matematikklæring, også med tanke på at barna snart er på vei til skolen.

Torberg Falch er professor i samfunnsøkonomi ved NTNU, ... Språkprofessoren anbefaler: 12 lærerike apper for barn MORSOM LÆRING: Margareth Sandvik forteller at mange barnehager og skoler benytter nettbrett og apper som en del av undervisningen. Fire tekster om språk, tekst og matematikk levert skriftlig og/eller framført muntlig. Tre av disse tekstene er individuelle og skal leveres i eksamensmappe.

Å identifisere om barn sliter med regneferdigheter eller språkforståelse kan ... Barn og språk i barnehagen.

RELATERTE BØKER