Årstidsbordene

Årstidsbordene - M.v. Leeuwen, J. Moeskops | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
M.v. Leeuwen, J. Moeskops
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Årstidsbordene.pdf
ISBN
9386798089757

BESKRIVELSE

Gjennom årstidsbordet får barna oppleve sammenhengen mellom årsløpet i naturen og de store høytidene. Med enkle materialer og teknikker kan man billedlig fremstille årstider og høytider i farverike og virkningsfulle dekorasjoner, hjemme eller på skolen. Boken viser gjennom tekst og bilde hvordan man lager og stiller sammen de forskjellige gjenstandene og figurene samtidig som barna aktiviseres. De elleve årstidsbordene som er laget spesielt for denne boken, er i sin helhet avbildet i farver.

Pris 218,-5% bonuskroner. Hver dag rundt bordet tenner vi lyset for solen, månen, stjernene, plantene, dyrene og alle menneskebarna. Vi trekker så og si hele kosmos ned til vår lille krets og takker naturen for den mat vi straks skal spise.

Innbundet / 2016 / Bokmål 185,- 162,-Midlertidig tomt hos leverandør Antall. Legg i handlekurv.

RELATERTE BØKER