5G - og vår trådløse virkelighet

5G - og vår trådløse virkelighet Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
5G - og vår trådløse virkelighet.pdf
ISBN
2709513426192

BESKRIVELSE

Radiobølgene som treffer oss fra mobiler, WiFi, smartmålere og andre strålekilder vi omgir oss med, er nå blitt ufattelig mye sterkere enn den naturlige bakgrunnsstrålingen. De er dessuten laget slik at de forstyrrer grunnleggende livsprosesser, selv når de er svakere. Mennesker, dyr, fugler, insekter og planter er skapt for å tåle og utnytte elektromagnetiske bølger, men ikke slike. Med 5G-teknologiene tar vi nok et betydelig skritt i retning av å ødelegge forutsetningene for liv på Jorda. Juss må bygge på korrekt forståelse av faktum. Denne boka gir jurister verdifull innsikt i de fysiske og biologiske mekanismene som vi må kjenne for å ha trygg grunn under føttene. Her har vi fått et viktig bidrag til saker der stråling, helse og miljø er i fokus." Erling Grimstad, advokat 5G-visjonen handler om å være oppkoplet overalt alltid. Denne boka viser oss at teknologiene som skal brukes, vil forsterke de miljøskadene vi ser alt i dag fra menneskeskapte mikrobølger. Det ser vi er dramatisk." Jan Erling Wasmuth, biolog, miljøsjef i Bodø kommune

Program (rekkefølgen kan bli endret) Einar Flydal og Else Nordhagen (red.): «5G og vår trådløse virkelighet - høyt spill med helse og miljø», Z-forlag. Med bidrag fra: Martin L.

"Femtegenerasjonsnettverket (5G) vil danne den fremtidige ryggraden i samfunnet og økonomien vår, og knytter sammen milliarder av objekter og systemer, også i kritiske bransjer som energi, transport, bank og helse, samt i styringen av industrimaskiner." Derfor har vi skrevet bok om saken: 5G og vår trådløse virkelighet - Høyt spill med helse og miljø (Z-forlag, 2019). Der leverer vi og flere forskere på feltet omfattende belegg for dette, og for at dagens strålevern er til skade for insekter, fugler, dyr og mennesker. Per Christian Øiestad, Z-forlag, og Einar Flydal: Velkommen! Visjonen brast og ble til miljøgift.

RELATERTE BØKER