Yogamamma; med yoga gjennom graviditet, fødsel og barseltid

Yogamamma; med yoga gjennom graviditet, fødsel og barseltid - Cathrine Mathiesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cathrine Mathiesen
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Yogamamma; med yoga gjennom graviditet, fødsel og barseltid.pdf
ISBN
7734439585779

BESKRIVELSE

Å gå fra å være én til å bli to, fra å være datter til å bli mor, fra å passe på seg selv til å ha ansvaret for et nytt lite liv er en stor omveltning. På kort tid skal en gravid kvinne tilpasse seg enorme indre og ytre forandringer. Denne boken viser hvordan yoga kan være til støtte, hjelp og glede for kvinner som står foran en ny fase i livet.Her presenteres fysiske øvelser spesielt tilrettelagt for gravide. Øvelsene fremmer styrke, smidighet, balanse og sirkulasjon - alle har bilde, trinn-for-trinn-forklaringer og tips om tilpasninger, satt sammen i program for hvert trimester. Her forklares pustens rolle og pusteøvelser som kan redusere stress og angst, skape balanse og ro i sinnet og fremme hvile og søvn. Boken omfatter bekkenbunnsøvelser, visualiseringer, affirmasjoner og fødestillinger - og ellers tips, råd og innsiktsfulle observasjoner.Forfatteren viser hvordan yogafilosofi kan hjelpe nye mødre med å tre inn i morsrollen på en mer naturlig og mindre kritisk måte, og være mer til stede i seg selv gjennom denne krevende, men vakre overgangsriten. Yoga er en unik fødselsforberedende praksis som kan hjelpe kvinner til å ønske et nytt liv velkommen med en frisk og sterk kropp, et fredelig sinn og et åpent hjerte.

Jeg tror at en myk, fleksibel og støttende yogapraksis kan styrke vår kontakt til vår egen kraft, hverandre og Moder Jord, og at en lyttende, mer feminin tilnærming kan forme ikke bare fremtidens yoga, men selve fremtiden. med yoga gjennom graviditet, fødsel og barseltid. Å gå fra å være én til å bli to, fra å være datter til å bli mor, fra å passe på seg selv til å ha ansvaret for et nytt lite liv er en stor omveltning. Med dem har hun oppdaget gleden og verdien ved yoga i svangerskapet, under fødsel og som mamma.

Steen, Thorbjørn Brook. Innbundet / 2018 / Bokmål 399,-349,- Livslykke ... inkluderer Cathrine Mathiesens bok Yogamamma - med yoga gjennom graviditet, fødsel og barsel og et 100-siders arbeidshefte, samt tre eksterne bidrag fra spesialister (jordmor, osteopat og yogalærer med mor/barn som spesialfelt).

RELATERTE BØKER