Wiolastrikk

Wiolastrikk - Kristin Wiola Ødegård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Wiola Ødegård
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Wiolastrikk.pdf
ISBN
5833407286548

BESKRIVELSE

29 nye strikkeoppskrifter fra Kristin Wiola Ødegård i lekker magasin-look. Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg. Her finner du deilige gensere og jakker i variert strikk (og litt hekling) og uttrykk til dame. Du får også oppskrifter på tilbehør som luer, votter og pulsvarmere. Wiola bruker litt av alle teknikker; glattstrikk, flettestrikk, mønsterstrikk og ovenfra og ned-strikk. Hun elsker å finne «nye» fargepaletter, og bruker gjerne kombinasjoner med flere typer garn i samme plagg. Resultatet er et moderne snitt i kombinasjon med herlige, varme ullkvaliteter.

"wiola" er norsk design av klær ,interiør og strikkede plagg. [email protected] Wiolastrikk er boka for deg som liker tøffe strikkeplagg.

kristin wiola ØdegÅrd ­ 29 nye. motestrikk.

RELATERTE BØKER