Syrinpikene

Syrinpikene - Martha Hall Kelly | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martha Hall Kelly
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Syrinpikene.pdf
ISBN
9369331423054

BESKRIVELSE

Sosietetskvinnen Caroline Ferriday jobber på det franske konsulatet i New York, og hennes verden blir snudd på hodet når Hitlers hær invaderer Polen i september 1939 - og siden retter blikket mot Frankrike.I Polen møter vi Kasia Kuzmerick, en tenåringsjente som etter hvert trekkes stadig dypere inn i rollen som kurer for undergrunnsbevegelsen. I denne spente atmosfæren kan én feilvurdering få fryktelige konsekvenser.For den unge og ambisiøse tyske legen Herta Oberheuser blir en stilling i regjeringen muligheten for å komme bort fra et ensomt liv. Men når hun får jobben, blir hun fanget inn i en mannsdominert verden bestående av hemmeligheter og maktkamp.Disse tre kvinnenes liv blir koblet sammen når Kasia blir sendt til Ravensbrück, den beryktede konsentrasjonsleiren for kvinner."Martha Hall Kelly har skrevet en sterk og bevegende historie om kvinnelig mot, vennskap og utholdenhet." Elin Brend Bjørhei, Bokelskerinnen

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

I den beryktede konsentrasjonsleiren Ravensbrück, som bare hadde kvinnelige fanger, ble det satt i gang groteske medisinske eksperimenter på 74 av fangene. Martha Hall Kelly er forfatteren bak romanen Syrinpikene som ved første øyekast ser ut som en feelgood bok, men dette er fortellingen om kvinnene i Ravensbrück, en av legene som utførte eksperimentene på kvinnene der og filantropen og skuespilleren Caroline Ferriday. Da jeg oppdaget at boken hadde handling fra og om andre verdenskrig, lurte jeg… Huset ved elven av Hannah Richell er et mesterlig drama!En oppslukende roman med idylliske England som kulisse.

RELATERTE BØKER