Psykehus

Psykehus - Drea Karlsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Drea Karlsen
DIMENSJON
8,32 MB
FILNAVN
Psykehus.pdf
ISBN
2521777668754

BESKRIVELSE

En direkte og ærlig fortelling om hvordan det er å være ung og psykisk syk. Om å være innlagt og falle utenfor. Og om å reise seg igjen. «Mamma forteller meg at alt skal gå bra, at alt skal bli bedre, men jeg ser at hun tviler. Stemmen hennes føles fremmed. Den er skjelvende, og ikke like sterk og klar som den vanligvis er. Den mangler kraft. Ordene hennes føles malplasserte - som om de ikke hører til i rommet vi sitter i. Kanskje føler hun seg like malplassert? Like maktesløs?» I 2013 får Drea Karlsen diagnosen bipolar lidelse. Siden har hun blogget om livet med psykisk sykdom - og om hvordan det er å være innlagt og ikke se noen mening med tilværelsen. «Psykehus» er en førstehåndsfortelling som setter ord på alt det som er så vanskelig å forklare. Det er en historie både for de som selv har opplevd psykisk sykdom, og for alle som vil forstå mer av hvordan det oppleves.

Vi blir flere, vi blir eldre, flere av oss får kroniske sykdommer, og vi forventer mer av helsetjenesten. Mangel på arbeidskraft, spesielt sykepleiere og helsefagarbeidere, setter grenser for hvordan vi kan løse oppgavene i helsetjenesten. Sykehuset Namsos er lokalsykehus for 40 000 innbyggere i nordre del av Nord-Trøndelag.

Se flere saker Lovisenberg Diakonale Sykehus AS er lokalsykehus innen indremedisin og psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling for flere bydeler i Oslo. Covid-19 - antall innlagte pasienter på sykehus Sykehusene registrerer hver ukedag antall pasienter som er innlagt på sykehus med påvist covid-19 og antall innlagte pasienter som får invasiv respiratorbehandling. Bærum sykehus starter koronatesting i egen lab. I løpet av et par uker er bioingeniørene ved Bærum sykehus klar til å analyse koronaprøver i egen lab.

RELATERTE BØKER