Norske gitarer

Norske gitarer - Asgaut Steinnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asgaut Steinnes
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Norske gitarer.pdf
ISBN
8336302553321

BESKRIVELSE

For første gang presenteres historien om norske gitarer, og de som laget disse. Forfatter Asgaut Steines er Norges fremste ekspert på området, og har laget en dokumentasjon gjennom bilder og tekst av den håndverksmessige sida av norsk gitarproduksjon, fra ca. 1790 og fram til i dag.

I nyere tid har kun Karl Morgan Johnsens firma Morgan og Øivin ... Ved Hagstrøm sin instrumentfabrikk på Ammerud utenfor Oslo, blei det i perioden 1947 til 1963 produsert nesten 70000 instrumenter - mest gitarer, noen mandoliner og noen kontrabasser. I 1928 blei det første Hagstrøm-datterselskapet etablert utenfor Älvdalen i Sverige. Norsk Gitarer er et privat museum/samling av norskproduserte strenge-instrumenter med hovedvekt på gitarer.

Innehaver er Asgaut Steinnes. Tar imot interesserte for omvisning etter avtale.

RELATERTE BØKER