Norske gitarer

Norske gitarer - Asgaut Steinnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asgaut Steinnes
DIMENSJON
12,69 MB
FILNAVN
Norske gitarer.pdf
ISBN
8584856882459

BESKRIVELSE

For første gang presenteres historien om norske gitarer, og de som laget disse. Forfatter Asgaut Steines er Norges fremste ekspert på området, og har laget en dokumentasjon gjennom bilder og tekst av den håndverksmessige sida av norsk gitarproduksjon, fra ca. 1790 og fram til i dag.

tre-leketøy, men etter andre verdenskrig utvidet de og satte igang med produksjon av gitarer som det var stort behov for. Norske sanger på gitar - med grep I 2015 åpnet Asgaut Steinnes dørene til Norsk Gitarmuseum i Sirevåg i Rogaland. Med mer enn 300 norskbygde gitarer samt utstyr, verktøy og dokumentasjon på utstilling, er samlingen vel verdt et besøk.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Asgaut tar vare på gamle norske gitarer En norsk musikkarv har funnet sitt hjem mellom fjellknatter og knauser ute ved havet. I en nyrestaurert løe ved Sirevåg finner gammelt treverk og nye ... Han har selv samlet på norske gitarer i over 20 år.

RELATERTE BØKER