Lederutvikling

Lederutvikling - Morten Emil Berg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Emil Berg
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Lederutvikling.pdf
ISBN
2600220492763

BESKRIVELSE

Boken gir en grunnleggende innføring i ledelse og lederutvikling ved å se på begrepsapparatet, teorier, virkemidler, suksessfaktorer og forbedringsstrategier. Boken er skrevet for studenter som skal ha et innføringskurs i lederutvikling.

Som leder er du avhengig av stadig oppdatere egen kompetanse i tråd med endringer i organisasjonen og de markedene virksomheten opererer i. Vi har lederutviklingskurs både for deg som jobber i privat og offentlig sektor. Lederutvikling er blitt et stort markedsområde med et bredt spekter av kurs og tilnærminger, som reflekterer ulike forståelser av hva som er viktig i utøvelse av lederskap.

Denne siden er ment å skulle gi mer kunnskaper som kan bringe deg videre til neste nivå, uansett hvor du står. Metoder for lederutvikling er i naturlig endring- og kanskje er også naturen det mest effektive klasserommet som finnes? Bruk naturen til inspirasjon. I krevende tider er det viktigere enn noen gang at du som leder står stødig i møte med omgivelsene, og henter krefter på de best tenkelige måter. Lederutvikling uten mål og mening Norske bedrifter investerer store summer i lederutvikling.

RELATERTE BØKER