Konstruksjonsteknikk

Konstruksjonsteknikk - Per Kr. Larsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Kr. Larsen
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Konstruksjonsteknikk.pdf
ISBN
2051609725585

BESKRIVELSE

Boka er ment å gi en innføring i generell konstruksjonsteknikk, hvor man ved hjelp av kunnskap om laster (f eks snø- og vindlast), lastvirkningsanalyser og dimensjonering utformer bæresystemer for ulike bygningskonstruksjoner. Hovedvekten er lagt på å opparbeide en fysisk forståelse av hvordan lastene overføres gjennom bygningens ulike konstruksjonsdeler ned til fundamentene. Boken forutsetter forkunnskaper om enkel likevekts- og fasthetslære. Per Kr. Larsen er professor ved Institutt for konstruksjonsteknikk, NTNU. Han er utdannet som bygningsingeniør ved NTH og har en Ph.D. fra University of California, Berkeley, USA. Han har vært Visiting Professor samme sted og ved Cornell University, USA. Siden 1975 har han vært ansatt ved NTH/NTNU, hvor han har undervist i konstruksjonsmekanikk og stålkonstruksjoner. Larsen har deltatt i standardisering innen stålkonstruksjoner både nasjonalt og internasjonalt, sistnevnte gjennom ISO og CEN.

Beregning av tilstrekkelig bærekapasitet er et nødvendig sikkerhetstiltak for å hindre overutnyttelse, og krever avanserte analyseverktøy og konstruksjonsteknisk spesialkompetanse. Konstruksjonsteknikk Denne boka i konstruksjonsteknikk er skriven spesielt for den nye læreplanen for teknisk fagskole, men ho vil også passe for dei tekniske høgskolane. Til dømes vil den generelle innføringa i dimensjonering av maskindelar høve godt som støttelitteratur for 2- og 3-vekttalskurs. Vår kompetanse innen konstruksjonsteknikk strekker seg vidt - fra enkle statiske beregninger til avanserte FEM-analyser, fra typisk norske naturlaster som vind og snø til seismiske laster i jordskjelv, fra detaljdimensjonering av forbindelser til laboratorieprøvinger av store konstruksjonsdeler. Nettverk for konstruksjonsteknikk er det største nettverket i Multiconsult med nærmere 450 medlemmer.

Stoltz Entreprenør AS Stoltz Entreprenør AS er en av Bergens ledende entreprenører, og har drevet sin virksomhet sid…; Allbygg Allbygg er leverandør av entreprenørtjenester på Vestlandet. Vi utfører alle entrepriseformer.

RELATERTE BØKER