Konstruksjonsteknikk

Konstruksjonsteknikk - Per Kr. Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Kr. Larsen
DIMENSJON
10,10 MB
FILNAVN
Konstruksjonsteknikk.pdf
ISBN
3465794440994

BESKRIVELSE

Boka er ment å gi en innføring i generell konstruksjonsteknikk, hvor man ved hjelp av kunnskap om laster (f eks snø- og vindlast), lastvirkningsanalyser og dimensjonering utformer bæresystemer for ulike bygningskonstruksjoner. Hovedvekten er lagt på å opparbeide en fysisk forståelse av hvordan lastene overføres gjennom bygningens ulike konstruksjonsdeler ned til fundamentene. Boken forutsetter forkunnskaper om enkel likevekts- og fasthetslære. Per Kr. Larsen er professor ved Institutt for konstruksjonsteknikk, NTNU. Han er utdannet som bygningsingeniør ved NTH og har en Ph.D. fra University of California, Berkeley, USA. Han har vært Visiting Professor samme sted og ved Cornell University, USA. Siden 1975 har han vært ansatt ved NTH/NTNU, hvor han har undervist i konstruksjonsmekanikk og stålkonstruksjoner. Larsen har deltatt i standardisering innen stålkonstruksjoner både nasjonalt og internasjonalt, sistnevnte gjennom ISO og CEN.

Alle objekter, fra høyhus til skulpturer, hoppbakker til småhus, sykehus til parkeringshus, analyseres med avanserte eller enkle dataverktøy, men også ved bruk av manuelle beregningsmetoder, alt etter hva som er hensiktsmessig. Kryp, tidsavhengig deformasjon i et materiale på grunn av ytre belastning. Kryp-deformasjonen er sammensatt av forsinket elastisk deformasjon og viskøs deformasjon.

Kategorien har desse 6 underkategoriane, av totalt 6. B Betong‎ (2 K, 8 S) ... Masterstudiet konstruksjoner og materialer gir deg kompetanse innen konstruksjonsteknikk, materialteknologi og maskintekniske systemer.

RELATERTE BØKER