Konstruksjonsteknikk

Konstruksjonsteknikk - Per Kr. Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Kr. Larsen
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
Konstruksjonsteknikk.pdf
ISBN
8949863437307

BESKRIVELSE

Boka er ment å gi en innføring i generell konstruksjonsteknikk, hvor man ved hjelp av kunnskap om laster (f eks snø- og vindlast), lastvirkningsanalyser og dimensjonering utformer bæresystemer for ulike bygningskonstruksjoner. Hovedvekten er lagt på å opparbeide en fysisk forståelse av hvordan lastene overføres gjennom bygningens ulike konstruksjonsdeler ned til fundamentene. Boken forutsetter forkunnskaper om enkel likevekts- og fasthetslære. Per Kr. Larsen er professor ved Institutt for konstruksjonsteknikk, NTNU. Han er utdannet som bygningsingeniør ved NTH og har en Ph.D. fra University of California, Berkeley, USA. Han har vært Visiting Professor samme sted og ved Cornell University, USA. Siden 1975 har han vært ansatt ved NTH/NTNU, hvor han har undervist i konstruksjonsmekanikk og stålkonstruksjoner. Larsen har deltatt i standardisering innen stålkonstruksjoner både nasjonalt og internasjonalt, sistnevnte gjennom ISO og CEN.

Det er delt opp i undergrupper med faggruppeledere for hvert område: Laster og analyser, Betong, Stål og aluminium, Tre og Samferdselskonstruksjoner. I tillegg har nettverket en egen miljøpådriver. Konstruksjonsteknikk - anlegg, byggemelding, byggeledelse, statiske beregninger, bruer, konstruksjonsteknikk, betongarbeide, betong konstruksjoner, brannteknisk ... Pris: 503,-.

Fagene danner basis for et bredt arbeidsområde innen prosjektering av bygg, som favner design og utvikling av bærekonstruksjoner, med utgangspunkt i kunnskap om generell byggteknikk, byggstatikk og materialer som tre, stål og betong samt konstruksjonsforståelse. Institutt for konstruksjonsteknikk. Institutt for konstruksjonsteknikk er ett av instituttene tilknyttet studieprogrammene Produktutvikling og produksjon (PuP), Ingeniørvitenskap og IKT (I&IKT) og Bygg og miljøteknikk.

RELATERTE BØKER