Klassisk hvitsømsbroderi

Klassisk hvitsømsbroderi - Ayako Otsuka | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ayako Otsuka
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Klassisk hvitsømsbroderi.pdf
ISBN
1188113892770

BESKRIVELSE

Lag dine egne vakre hvitsømsbroderier. Klassisk hvitsømsbroderi er en instruktiv innføringsbok i hvitsømsbrodering. Her vises det hvordan du syr en rekke sting og fem forskjellige hvitsømsteknikker - uttrekksøm, tellesøm, sammentrekksøm, hedebosøm og Schwalm-broderi. I boken får du detaljerte beskrivelser til alle de vakre prosjektene. Dekorative navneduker, duker, putetrekk og en klassisk dåpskjole med kyse, smekke og sko er noen av de delikate hvitsømsbroderiene du kan lage. Alle stingene vises med detaljerte trinn-for-trinn-fotografier og instruktive forklaringer. Det følger med mønsterark til alle prosjektene i boken.

Romantisk, klassisk eller moderne stil? Lumi skreddersyr skyvedører, innredning og foldedører etter ditt hjem og dine behov. En Lumi-løsning er aldri standard! Søkefelt for å søke på bøker, e-media og alt annet biblioteket har å tilby Avansert søk Søk Kjærlighetens ansikt … 38 Klassisk hvitsømsbroderi … 88 Klovnen som rett og slett ikke var særlig morsom … 145 Kroppen er en morder … 14 Kunsten å finne ro ... Klassisk hvitsømsbroderi.

Kjøp Livet i en bonusfamilie. Siri Gjelsvik (Innbundet) 332 kr.

RELATERTE BØKER