Insekter og deres mangfoldige verden

Insekter og deres mangfoldige verden - Ragnhild Sundby | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Sundby
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Insekter og deres mangfoldige verden.pdf
ISBN
4522359512090

BESKRIVELSE

Denne læreboka i entomologi viser insektenes levemåter i Norge, samt deres bygning og utvikling, deres forhold til omverdenen, og deres mange måter å leve på. For studenter ved universiteter og høgskoler, og andre interesserte. Med ordforklaringer, litteraturliste og stikkordregister.

Anne Sverdrup-Thygeson; Tuva Sverdrup-Thygeson (Illustratør) . Stadig vekk måtte jeg fortelle folk om hva jeg nettopp hadde lest, hør på dette! Et sted siterer forfatteren en forsker: ' Verden er så rik på små undre - men så fattig på øyne som ser dem.' Kjøp Insekter fra Tanum En grundig presentasjon av de vanligste insektene i Europa.

Bildekort; Porto Francos voktere; Insekter og deres mangfoldige verden; Global grammatikk; Elle melle; Sølvmasken; Fra første avspark til siste skudd; Skyfri himmel Insektenes planet om de rare, nyttige og fascinerende småkrypene vi ikke kan leve uten. Anne Sverdrup-Thygeson; Tuva Sverdrup-Thygeson (Illustratør) .

RELATERTE BØKER