Glemmeboka

Glemmeboka - Jens Barland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Barland
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Glemmeboka.pdf
ISBN
4819705628507

BESKRIVELSE

Smak på ord som tellerskritt, heimstadlære, polvotter, solliv, pausefisk, gaffelbiter, fjøsnisse, burugle og kruttlappistol. Dette var hverdagsord for dem som husker en barndom uten internett. Dagens ungdom opplever det som fremmedord eller gammeldags språk. «Glemmeboka» er en nostalgisk ordliste ispedd kuriosa og anekdoter. Språket gjenspeiler tiden. Boka gir gjensyn med ord som glemmes eller som går ut av bruk når samfunnet raskt forandrer seg. «Glemmeboka» blir som en tidsmaskin hvor du raskt settes tilbake til stemninger fra 1970- og 1980-tallet.

Og når vi tenker etter, og retter søkelyset mot oss selv, er det også verdt å spørre hvor mange av tidligere tiders hedmarksforfattere som fortsatt leses av et stort nasjonalt publikum. Et budsjett for glemmeboka. Forslaget til statsbudsjett bærer preg av at landet har fått flertallsregjering, bestående av fire partier med tidvis enorm politisk avstand mellom seg. Glemmeboka.

PIN-koden er gått totalt i glemmeboka, og på tredje forsøk låser mobilen seg og forlanger PUK-kode. Du husker vagt et langt nummer på brevet som fulgte med SIM-kortet.

RELATERTE BØKER