Firenze

Firenze - Peter Normann Waage | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Normann Waage
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
Firenze.pdf
ISBN
6870564042212

BESKRIVELSE

Alle veier fører til Roma, men de viktigste gjør en krapp og avgjørende sving innom Firenze. I denne boken tar Peter Normann Waage oss med til sin by, som også er vår by. Den florentinske renessansen med navn som Giotto, Leonardo, Michelangelo og Galileo åpnet vår moderne verden. Oppdagelsen av sentralperspektivet var ikke bare en revolusjon innen malerkunsten, men for hele vår tenkemåte med enkeltmennesket, individet, i sentrum. Og det veldige oppsving i kunst, arkitektur og vitenskap satte spor som fortsatt preger byen - og fortsatt preger oss. Den besøkende vil oppleve å være mer enn en turist. Dette er vår by. Det er her vi er fra.

Er produsert i polyetylen kunstrotting og er UV-beskyttetRammene er i pulverlakkert aluminiumBordplate i polywood (non wood)Vaskbare puter Firenze er en by på begge sider av elven Arno, sør for Bologna. Firenze er den åttende største byen i Toscana med sine 365.000 innbyggere (2009).

| Cradle of the Renaissance, romantic, enchanting and utterly irresistible, Florence (Firenze) is a place to feast on world-class art and gourmet Tuscan cuisine. Domkirken i Firenze, Santa Maria del Fiore, er Europas fjerde største med sine 153 meter.Kuppelen kan ses fra nesten hele byen, og Brunelleschis tegninger er av mange regnet som geniale. På innsiden av kuppelen kan du se flotte fresker av skjærsilden av Vasari og Zuccari. Florence is one of the most popular travel destinations in Italy, and very often it, along with Rome and Florence, makes up the itinerary for first-time visitors.

RELATERTE BØKER