Firenze

Firenze - Peter Normann Waage | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Normann Waage
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Firenze.pdf
ISBN
8822727468503

BESKRIVELSE

Alle veier fører til Roma, men de viktigste gjør en krapp og avgjørende sving innom Firenze. I denne boken tar Peter Normann Waage oss med til sin by, som også er vår by. Den florentinske renessansen med navn som Giotto, Leonardo, Michelangelo og Galileo åpnet vår moderne verden. Oppdagelsen av sentralperspektivet var ikke bare en revolusjon innen malerkunsten, men for hele vår tenkemåte med enkeltmennesket, individet, i sentrum. Og det veldige oppsving i kunst, arkitektur og vitenskap satte spor som fortsatt preger byen - og fortsatt preger oss. Den besøkende vil oppleve å være mer enn en turist. Dette er vår by. Det er her vi er fra.

Read reviews, compare malls, and browse photos of our recommended places to shop in Florence on Tripadvisor. Florenz (italienisch Firenze [fiˈrεnʦe]) ist eine italienische Großstadt mit 378.839 Einwohnern (Stand 31. Dezember 2018).

Du vil reise med en dobbeldekkerbuss med åpent tak som kjører 2 forskjellige ruter. Din 24, 48 eller 72-timers billett, gjør det mulig å se alt Firenze har å tilby! Se beste pris på Sunwind Firenze TB-4.

RELATERTE BØKER