Bygningsproduksjon

Bygningsproduksjon - Carl Wilhelm Tyrén | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Wilhelm Tyrén
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Bygningsproduksjon.pdf
ISBN
6961984927475

BESKRIVELSE

Boka beskriver arbeidet med å planlegge, etablere, drive og avvikle en byggeplass. For å få stoffet så aktuelt som mulig er det bl.a. innarbeidet deler av et kvalitetsstyringssystem til et konkret byggeprosjekt. Målgruppe for boka er studenter på linjer for bygg og anlegg på videregående skoler, tekniske fagskoler og ingeniørhøgskoler, men favner også noe videre og kan med fordel brukes på andre utdanningsnivåer, til bedriftsintern opplæring og til selvstudier.

Fordypningen gir grunnlag for å beregne, planlegge og koordinere produksjon, innkjøp og personressurser i et byggeprosjekt. Utviklingen innen fagområdet skjer i høyt tempo, og dette studiet gir deg oppdatert kompetanse om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg, bygningsfysikk, bygningsproduksjon, betong-, tre- og stålkonstruksjoner. Fordypningen gir grunnlag for å beregne, planlegge og koordinere produksjon, innkjøp og personressurser i et byggeprosjekt. Vår pris 509,-(portofritt).

Våre kurs (11) Sorter på søkerangering, kursnavn, pris, sted, kursdato, Anlegg - 2 år . Fagskolen Innlandet.

RELATERTE BØKER