Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid

Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid - Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid.pdf
ISBN
6396647635915

BESKRIVELSE

Dette er den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid innen helse- og beredskapssektorene.Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Aktuelle eksempler og teori brukes for å belyse «best practise» i håndteringen av så vel dagligdagse utrykningsoppdrag som mer komplekse hendelser og nasjonale katastrofer. Boken er aktuell for førstelinjepersonell i nødetatene og redningstjenesten, studenter innen medisin, sykepleie, ambulanse- og politifag samt nasjonale fagmyndigheter og beredskapsledere på operativt, operasjonelt og strategisk nivå. Boken er også tilrettelagt for frivillige organisasjoner, bistandsarbeidere, industrivern og aktører i Forsvaret som ønsker en oppdatert beskrivelse av gjeldende beredskapsprinsipper og -metoder i sivil sektor.

Nakstad har medisinsk doktorgrad fra Universitetet i Oslo og er spesialist i indremedisin og lungesykdommer. Nakstad er også utdannet jurist og har tidligere undervist innen ledelsesfag og ... Ønsker du å laste ned en Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid og andre bøker av forfatteren Bjørn Bjelland. Gyldendal Akademisk 2018 Kjøp bøker av Espen Rostrup Nakstad.

Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Espen Rostrup Nakstad (født 1975) er en norsk lege, jurist og forfatter som er fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet og har hatt en fremtredende rolle under koronaviruspandemien i 2020.. Nakstad har medisinsk doktorgrad fra Universitetet i Oslo og er spesialist i indremedisin og lungesykdommer.

RELATERTE BØKER