Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid

Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid - Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid.pdf
ISBN
7020033804407

BESKRIVELSE

Dette er den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid innen helse- og beredskapssektorene.Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Aktuelle eksempler og teori brukes for å belyse «best practise» i håndteringen av så vel dagligdagse utrykningsoppdrag som mer komplekse hendelser og nasjonale katastrofer. Boken er aktuell for førstelinjepersonell i nødetatene og redningstjenesten, studenter innen medisin, sykepleie, ambulanse- og politifag samt nasjonale fagmyndigheter og beredskapsledere på operativt, operasjonelt og strategisk nivå. Boken er også tilrettelagt for frivillige organisasjoner, bistandsarbeidere, industrivern og aktører i Forsvaret som ønsker en oppdatert beskrivelse av gjeldende beredskapsprinsipper og -metoder i sivil sektor.

Forfatterne har sitt daglige virke i Helsevesenet. Det er en ganske liten bok om flere store emner, og det virker som forfatterne har ambisjoner om å favne det meste. Emnet Førstehjelp og ambulansetjenester inneholder 5 produkter Bjørn Bjelland Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid : en lærebok for helse- og beredskapspersonell på strategisk, operasjonelt og taktisk nivå Kurset tar for seg kriseledelse på en praktisk og funksjonell måte.

beredskap og krisehåndtering. Stortingsmelding 29 (2011-2012) Samfunnssikkerhet.

RELATERTE BØKER