Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid

Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid - Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid.pdf
ISBN
2863013644868

BESKRIVELSE

Dette er den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid innen helse- og beredskapssektorene.Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Aktuelle eksempler og teori brukes for å belyse «best practise» i håndteringen av så vel dagligdagse utrykningsoppdrag som mer komplekse hendelser og nasjonale katastrofer. Boken er aktuell for førstelinjepersonell i nødetatene og redningstjenesten, studenter innen medisin, sykepleie, ambulanse- og politifag samt nasjonale fagmyndigheter og beredskapsledere på operativt, operasjonelt og strategisk nivå. Boken er også tilrettelagt for frivillige organisasjoner, bistandsarbeidere, industrivern og aktører i Forsvaret som ønsker en oppdatert beskrivelse av gjeldende beredskapsprinsipper og -metoder i sivil sektor.

Nakstad er også utdannet jurist og har tidligere undervist innen ledelsesfag og ... Ønsker du å laste ned en Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid og andre bøker av forfatteren Bjørn Bjelland. Gyldendal Akademisk 2018 Kjøp bøker av Espen Rostrup Nakstad. ...

Det er en ganske liten bok om flere store emner, og det virker som forfatterne har ambisjoner om å favne det meste. Emnet Førstehjelp og ambulansetjenester inneholder 5 produkter Bjørn Bjelland Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid : en lærebok for helse- og beredskapspersonell på strategisk, operasjonelt og taktisk nivå Kurset tar for seg kriseledelse på en praktisk og funksjonell måte. Engasjerende og spennende øvelse hvor kursdeltagerne utgjør beredskapsledelsen og får forelagt en aktuell krisesituasjon.

RELATERTE BØKER