Å forstå dyr

Å forstå dyr - Lars Fr.H. Svendsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Fr.H. Svendsen
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Å forstå dyr.pdf
ISBN
6927800214626

BESKRIVELSE

Ville du forstått hunden din om den kunne snakke? De fleste av oss er ikke i tvil om at en hund er glad når den logrer med halen og svinser rundt beina dine. Eller at katten er fornøyd når den maler og stryker seg inntil deg. Men hvordan tenker dyrene vi omgir oss med? Og kan vi forstå dem? Lars Fr. H. Svendsen har skrevet en bok om å forstå dyr med eksempler og drøftinger fra filosofiens verden. Fra det mer kuriøse møtet med en fransk filosof som føler skam når han står naken på badet og katten ser på ham, til filosofiske spørsmål om dyr kan være ensomme eller om vi kan forstå en løve hvis den kunne snakke. «en tankevekkende og lærerik filosofibok.» MORGENBLADET «Klokkeklart tenkt og klokkeklart skrevet om våre gåtefulle firbeinte venner» CATHRINE KRØGER «Et funn for dyreelskere» DAGBLADET

Svendsen har nylig kommet med en bok til glede for hunde- og katteelskere: Å forstå dyr. Pris: 132,-. e-bok, 2018.

pris: Kr 379,00 ISBN: 9788248921387 Utgitt: 2018 Heftet/Innbundet: Innbundet Til Kari Händler Svendsen (25.02.1944-17.10.2017), som lærte meg å forstå dyr. Å forstå dyr - Filosofi for hunde- og katteelskere. Et filosofisk blikk på dyr fra en som selv har erfaring med både katter og hunder og ikke minst er svært belest i filosofiens historie. Pris: 328,-.

RELATERTE BØKER