Veien hjem

Veien hjem - Linda Erlien Borren | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Erlien Borren
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Veien hjem.pdf
ISBN
4652453435927

BESKRIVELSE

En fortelling om en gård. Et valg. Og alle skrittene det tok å komme dit. Når Linda Erlien Borren får tilbud om jobb på hjemstedet, kommer dilemmaet om hvorvidt hun skal overta gården hun har odelsrett til, brått mye nærmere. Kan hun snu ryggen til det som har vært familiens felles livsprosjekt gjennom tre hundre år? Eller er gården inngangsbilletten til et godt og harmonisk liv? Linda bestemmer seg for å gå veien hjem, fra Trondheim til familiebruket opp under tregrensa i Hessdalen, i håp om at vandringen skal bringe klarhet i tankene.Boka tegner opp levende portretter av flere generasjoner gårdsarbeidere. Fortellingen viser det sammensatte livet på gården - de store kontrastene mellom ro og hardt arbeid, mellom idylliske sommerkvelder og kalde vintermorgener - og vanskelighetene med å drive småbruk i et stadig mer sentralisert samfunn. Det handler om grønne enger, lykkelige sauer på fjellbeite, frihet og fremtidsdrømmer. Men også om støv i krokene og råttent treverk. Om de stedene som blir igjen når resten av samfunnet ruller videre, om verdien de innehar og samtidig hva det gjør med oss om vi forlater dem.«Veien hjem» er en usedvanlig stilsikker debut» Dagbladet

Obligatoriske felt er merket med * Kommentar. Nå er han ventet hjem, og gleden er stor. Men ikke alt blir som forventet, og vennskap og familiebånd settes på prøve.

Du går på VEIEN. Den lange veien hjem 15.06.2019; Viktor dro rett på trening: - Vet jeg kan putte bra igjen i morgen 15.06.2019; Neste uke er Viktor Pings nye stjerne 14.06.2019; Skeiv start for Halvorsen: - Det var tungt 14.06.2019 Kongefamilien og veien hjem Kronprins Olav til venstre og kronprinsesse Märtha, nest lengst til høyre, gjorde en viktig innsats for Norges sak i både Storbritannia, USA og Canada. Kongefamilien flyktet fra nazistene den 7.

RELATERTE BØKER