Varig atferdsendring hos barn

Varig atferdsendring hos barn - Hanne Holland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Holland
DIMENSJON
5,10 MB
FILNAVN
Varig atferdsendring hos barn.pdf
ISBN
4366631577731

BESKRIVELSE

Varig atferdsendring hos barn ? krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn.Hanne Holland beskriver en ti-trinns modell for målrettet arbeid med konkrete problemstillinger. Forfatteren vektlegger betydningen av at voksne kommuniserer og samhandler godt med barn, at de har kunnskap om det de driver med, og reflekterer over hvorfor de gjør som de gjør. Barn med atferdsvansker har behov for å møtebevisstevoksne.Boka bygger på systemteori og er inspirert av evidensbaserte metoder somMST(Multisystemisk terapi),PMTO(Parent Management Training) ogDe utrolige årene(Webster-Stratton).Den retter seg primært mot pedagoger og spesialpedagoger i barnehager og begynneropplæringen i grunnskolen samt ansatte innen barnevern og PPT.

Pedagogikk. Pris kr 428 (spar kr 81). Varig atferdsendring hos barn ? krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn.

Barn og unges erfaringer og aktive medvirkning i tverrfaglig oppfølging og -samhandling. Hanne Holland har skrevet boken Varig atferdsendring hos barn krever varig atferdsendring hos voksne. Varighet.

RELATERTE BØKER