Varig atferdsendring hos barn

Varig atferdsendring hos barn - Hanne Holland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Holland
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Varig atferdsendring hos barn.pdf
ISBN
7391318051185

BESKRIVELSE

Varig atferdsendring hos barn ? krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn.Hanne Holland beskriver en ti-trinns modell for målrettet arbeid med konkrete problemstillinger. Forfatteren vektlegger betydningen av at voksne kommuniserer og samhandler godt med barn, at de har kunnskap om det de driver med, og reflekterer over hvorfor de gjør som de gjør. Barn med atferdsvansker har behov for å møtebevisstevoksne.Boka bygger på systemteori og er inspirert av evidensbaserte metoder somMST(Multisystemisk terapi),PMTO(Parent Management Training) ogDe utrolige årene(Webster-Stratton).Den retter seg primært mot pedagoger og spesialpedagoger i barnehager og begynneropplæringen i grunnskolen samt ansatte innen barnevern og PPT.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Atferdsvansker hos barn og unge med vekt på de voksnes rolle i relasjonen. I arbeidet med barn og ungdom med utfordrende atferd blir bevisste voksne det aller mest sentrale: Bevisste voksne som kan kommunisere og samhandle godt med barn og ungdom, og som forstår at det er den voksne som har ansvar for relasjonen.

april kl 9.30 - 15.30 - Modul 3 og Modul 4 Det er mulig å melde seg på en dag, eller begge dager. Pris En dag - 1600,-To dager - 2600,- Varig atferdsendring hos barn - krever varig atferdsendring hos voksne, er skrevet av Hanne Holland, og utgitt på Gyldendal norsk forlag (2013) Hanne Holland er spesialpedagog, MST-terapeut og har bred arbeidserfaring med barn og ungdom. Varig atferdsendring hos barn Hanne Holland Varig atferdsendring hos barn - krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn. Hanne har gjennom flere år holdt kurs for ulike personalgrupper i flere kommuner, hun har forelest ved Universitetet i Sørøst-Norge og undervist ved Folkeuniversitetet Sør-Øst.

RELATERTE BØKER