Uten nåde

Uten nåde - Torgrim Sørnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgrim Sørnes
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Uten nåde.pdf
ISBN
5852402844492

BESKRIVELSE

I denne boken gir Torgrim Sørnes deg urovekkende fortellinger om 25 drapssaker i perioden 1783 - 1814. Vi får et innblikk i motivene bak ugjerningene, grufulle detaljer om drapene, etterforskningen, rettssakene og vitnemålene. Ikke minst får vi følge de dømte til retterstedet og overvære halshuggingen. Her rapporteres det om delinkventenes siste ord og skarpretterens og publikums reaksjoner. Den første av historiene handler om Anna Henriksdatter Østmo, som i 1783, bare 29 år gammel, ble halshugget for å ha drept tre av sine barn etter fødselen. Hun dukket overraskende opp i avisene høsten 2010 da man fant skjelettet av en hodeløs kvinne under arbeidet med en sykkelsti ved Flisa. Skjelettet viste seg å tilhøre Anna Østmo. Kroppen hennes ble uten seremoni begravd like ved retterstedet, mens hodet ble satt på en stake.

Historien til en rekke jegere og fangstmenn er fascinerende og på mange måter oppsiktsvekkende. Boka forteller om barske ... Klovn uten nåde «Alt er ekte - selv om det ikke er sant!» sier Jonas Gardell.

Hva er det med ... Uten at vi av den grunn skal beskylde ham for å seksualisere og vulgarisere populærkulturen på samme måte som platinablonde pop-berter har forsøkt i alle år. Kjøp 'Uten nåde, de henrettede i Norge 1783-1814' av Torgrim Sørnes fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER