To raske pinner

To raske pinner - Kristin Wiola Ødegård | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Wiola Ødegård
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
To raske pinner.pdf
ISBN
5649928211968

BESKRIVELSE

To raske pinner er et must i strikkeboksamlingen med flotte oppskrifter til både dame, herre og barn! Retromønster og kofter er populære trender, og denne boken er viet flere flotte oppskrifter i denne stilen, til både dame, herre og barn. Men her finner du så mye mer. I tillegg til plagg med inspirasjon fra norske tradisjonsmønstre får du også oppskrifter på trendy og lettstrikkede plagg som finnes i dagens motebilde. Denne boken vil gi inspirasjon og strikkelyst til både nye og erfarne strikkere, og med Sofie Ødegårds fantastiske bilder blir plaggene presentert på en tøff og unik måte.Designer og forfatter Kristin Wiola Ødegård presenterer hele 40 modeller i denne boken som også inneholder en grundig strikkeskole og en unik masketabell som hjelper deg hvis strikkefastheten ikke stemmer.Bla i boka

Vårsalg. Vi har 25 % på alle garnpakker i butikken vår! Tweet; E-post; Mer; Posted on 9.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Et must i ... To raske pinner inneholder mange og varierte prosjekter.

RELATERTE BØKER