Samfunnsbygger

Samfunnsbygger - Hermund Haaland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hermund Haaland
DIMENSJON
6,42 MB
FILNAVN
Samfunnsbygger.pdf
ISBN
2880101910951

BESKRIVELSE

Anslag viser at omlag 70 prosent av barna som vokser opp i aktivt kristne familier, velger bort kirke- og menighetsliv i voksen alder. Forskning tyder på at manglende kobling mellom tro, arbeidsliv og samfunnsengasjement er blant årsakene til dette.Når vi som kristne løfter røsten i samfunnsdebatten, begrenser vi oss ofte til deltakelse i klassisk kristne verdispørsmål. Hvordan bygger vi fellesskap i våre menigheter som former slitesterk tro som varer gjennom livsfasene, men som også utvikler nyskapende tro som gir mot og initiativ til å skape det gode samfunn - for alle?

Visjonen er et varmere og tryggere lokalsamfunn. Organisering av MOT Sømna kommune vedtok i 2015 å bli et lokalsamfunn med MOT.

Det betyr at vi trenger hoder som tør tenke stort uten å være redd for å feile. Og som ønsker å satse i vår bransje. Samfunnsbygger med trompet.

RELATERTE BØKER