Samfunnsbygger

Samfunnsbygger - Hermund Haaland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hermund Haaland
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Samfunnsbygger.pdf
ISBN
2375795009149

BESKRIVELSE

Anslag viser at omlag 70 prosent av barna som vokser opp i aktivt kristne familier, velger bort kirke- og menighetsliv i voksen alder. Forskning tyder på at manglende kobling mellom tro, arbeidsliv og samfunnsengasjement er blant årsakene til dette.Når vi som kristne løfter røsten i samfunnsdebatten, begrenser vi oss ofte til deltakelse i klassisk kristne verdispørsmål. Hvordan bygger vi fellesskap i våre menigheter som former slitesterk tro som varer gjennom livsfasene, men som også utvikler nyskapende tro som gir mot og initiativ til å skape det gode samfunn - for alle?

Vår virksomhet påvirker samfunnet og menneskene som bor og jobber der, både på kort og lang sikt. Vi har et helhetsperspektiv på bærekraft, som for oss handler om både miljømessige, sosiale og økonomiske forhold. Skolen som samfunnsbygger Skolen er en arena for alle ungdommer og er derfor en viktig arena for å bygge ungdom for fremtiden.

Byrådet legger frem en plan som skal styrke frivillighetens kår med bakgrunn i behov som framkommer fra frivilligheten selv; både lag, organisasjoner og enkeltpersoner. I tillegg vil vi legge til rette for økt samarbeid mellom det offentlige og frivillig sektor.

RELATERTE BØKER