Samfunnsbygger

Samfunnsbygger - Hermund Haaland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hermund Haaland
DIMENSJON
4,35 MB
FILNAVN
Samfunnsbygger.pdf
ISBN
4082732132033

BESKRIVELSE

Anslag viser at omlag 70 prosent av barna som vokser opp i aktivt kristne familier, velger bort kirke- og menighetsliv i voksen alder. Forskning tyder på at manglende kobling mellom tro, arbeidsliv og samfunnsengasjement er blant årsakene til dette.Når vi som kristne løfter røsten i samfunnsdebatten, begrenser vi oss ofte til deltakelse i klassisk kristne verdispørsmål. Hvordan bygger vi fellesskap i våre menigheter som former slitesterk tro som varer gjennom livsfasene, men som også utvikler nyskapende tro som gir mot og initiativ til å skape det gode samfunn - for alle?

Med torsken og Norges Råfisklag gjennom 75 år. Historieboka handler om hvordan Norges Råfisklag gjennom 75 år har forvaltet råfiskloven.

februar 2020 Petter K. Angelsen (34) trenger ikke lang betenkningstid når han blir spurt om yrkesvalget.

RELATERTE BØKER