Rus og Rolex

Rus og Rolex - Olaf Olsvik, Bjørn Olav Jahr | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaf Olsvik, Bjørn Olav Jahr
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Rus og Rolex.pdf
ISBN
3415239805614

BESKRIVELSE

Forretningsmannen Olaf Olsvik red høyt på 1980-årenes jappebølge. Han drev stort innenfor tekstilindustrien, men utviklet etter hvert et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain. Denne livsstilen lot seg vanskelig kombinere med familieliv og mer eller mindre lovlydig forretningsdrift. Han forlot da også begge deler til fordel for enhver lyssky virksomhet som kunne skaffe ham penger til rusmidler. Denne selvutleverende beretningen avdekker sider ved norsk virkelighet vi aldri tidligere har fått innblikk i. Boken gir et rått og usminket bilde av hverdagen til en norsk næringslivsnarkoman, en mann med en uhyggelig livshistorie, men også viljen til å legge alle kort på bordet. Boken er ført i pennen av Bjørn Olav Jahr.

Han drev stort innenfor tekstilindustrien, men utviklet etter hvert et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain. Rus og Rolex - Historien om en narkoman i hvit snipp Olaf Olsvik var vel ansett, rik, respektert og vellykket - en suksessfull næringslivsleder. Bak dyre dresser, fine biler og Rolex klokker derimot gjemte det seg et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain. Rus og Rolex - historien om en narkoman i hvit snipp (BOK) Olaf Olsvik, Bjørn Olav Jahr.

april 1955) driver Mestringshuset, et behandlingssenter for rusavhengige. Olsvik er også en ettertraktet rådgiver og foredragsholder.

RELATERTE BØKER