Rett og godt!; handbok i nynorskundervisning

Rett og godt!; handbok i nynorskundervisning - Jan Olav Fretland, Aud Søyland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Olav Fretland, Aud Søyland
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Rett og godt!; handbok i nynorskundervisning.pdf
ISBN
9380039420759

BESKRIVELSE

Nyttig bok for alle som skal undervise i nynorsk. Første del av boka tek for seg undervisningsmetodikk for ulike målgrupper: elevar som skal lære med utgangspunkt i eigen dialekt, elevar som har utgangspunkt i bokmål, og elevar som lærer nynorsk som framandspråk. Andre delen av boka gir ei innføring i nynorsk rettskriving og formverk. Her finn du ei fullstendig oppstilling over nynorsk formverk etter endringane 1.8.2012 og ei eiga ordliste for skulen. Her får du òg råd og vink om ordval.

Med omlag 10.000 oppslagsord. Beregnet på bruk i barnetrinnet.

Her finner du alt fra hvordan du utvikler en god jord til hvordan du sår, gjødsler, steller, høster og tar vare på vekstene. Kjøp Den beste boka i praktisk nynorsk for lærarstudentar fra Bokklubber Populr innfring i nynorsk med eksempel og oppgver! Her lrer du om setningsbygnad, ordval og grammatikk p ein lettfatteleg og instruktiv mte. Boka gjennomgr alle dei grammatiske emna p ein pedagogisk mte, og har teori, eksempel og oppgver knytt saman. Nynorsk ordliste (Heftet) av forfatter Alf Hellevik.

RELATERTE BØKER