Rett og godt!; handbok i nynorskundervisning

Rett og godt!; handbok i nynorskundervisning - Jan Olav Fretland, Aud Søyland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Olav Fretland, Aud Søyland
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Rett og godt!; handbok i nynorskundervisning.pdf
ISBN
6100186570342

BESKRIVELSE

Nyttig bok for alle som skal undervise i nynorsk. Første del av boka tek for seg undervisningsmetodikk for ulike målgrupper: elevar som skal lære med utgangspunkt i eigen dialekt, elevar som har utgangspunkt i bokmål, og elevar som lærer nynorsk som framandspråk. Andre delen av boka gir ei innføring i nynorsk rettskriving og formverk. Her finn du ei fullstendig oppstilling over nynorsk formverk etter endringane 1.8.2012 og ei eiga ordliste for skulen. Her får du òg råd og vink om ordval.

Skardhamar, A.K., og Søyland, A. (red.) (1981.) Eg gjekk meg opp til seterli.

Oppdrag til økt 4 (økt 3 er utan erfaringsdeling og oppdrag): I tida fram mot økt 4 skal du leite etter nynorske tekstar eller nettstader med nynorske tekstar som du kan bruke i dine undervisningsfag Kjøp «Rett og godt! - handbok i nynorskundervisning» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Rett og godt.

RELATERTE BØKER