Når språket svikter

Når språket svikter - Marianne Lind, Kristian Emil Kristoffersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Lind, Kristian Emil Kristoffersen
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Når språket svikter.pdf
ISBN
6837628230549

BESKRIVELSE

Mulighetene språket gir oss, tar vi gjerne for gitt, men de forutsetter at språket er der, og at vi har tilgang til det. Medfødte og ervervede sykdommer og skader kan føre til språkvansker, som omfatter så vel vansker med å forstå språk som vansker med å uttrykke seg språklig. Når språket svikter gir en grunnleggende innføring i grammatiske begreper og analysemetoder på ord- og setningsplan, og viser hvordan begrepene hjelper oss til å beskrive og forstå språklige mønstre og mønsterbrudd hos personer med språkvansker. Når språket svikter - norsk grammatikk i et klinisk perspektiv.

Når en vi er glad i går ut døra, roper vi ikke at vi er glad i dem, fordi de jo vet det, men at de må huske å kjøpe dopapir. Når pusten svikter; Språk. English; Bokmål; Når pusten svikter .

RELATERTE BØKER