Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit

Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit - Martin G. Gulbrandsen, Johannes Kleppe, Tore A. Kro, Jon Eivind Vatne | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin G. Gulbrandsen, Johannes Kleppe, Tore A. Kro, Jon Eivind Vatne
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit.pdf
ISBN
1010216043799

BESKRIVELSE

Oppgaver og løsningsforslag nå også i papirutgave. Matematikkstudier krever stor egeninnsats, og oppgavetrening er en viktig del av læringsprosessen. Denne boka inneholder oppgaver for innlæring og repetering av emnene i læreboka Matematikk for ingeniørfag samt fasit til disse. Oppgavesamlingen finnes også som digital arbeidsbok, og her vil du i tillegg finne fullstendige løsningsforslag til et utvalg av oppgavene.

Oppgaver og løsningsforslag nå også i papirutgave.Matematikkstudier krever stor egeninnsats, og oppgavetrening er en viktig del av læringsprosessen. Ønsker du å laste ned en Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit og andre bøker av forfatteren Martin G. Gulbrandsen. Ny matematikkbok tilpasset fellesemnene i matematikk på bachelornivå i ingeniørutdanningen.

Boken følger retningslinjene til den nye rammeplanen fra 2011, og dekker både analytiske og beregningsmessige løsningsmetoder. Matematikk for ingeniørfag inkluderer en digital arbeidsbok. Det vil si at studenter og forelesere får tilgang til henholdsvis å løse og publisere/distribuere oppgaver i tilknytning til verket.

RELATERTE BØKER