Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit

Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit - Martin G. Gulbrandsen, Johannes Kleppe, Tore A. Kro, Jon Eivind Vatne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin G. Gulbrandsen, Johannes Kleppe, Tore A. Kro, Jon Eivind Vatne
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Matematikk for ingeniørfag; oppgaver og fasit.pdf
ISBN
7267808356017

BESKRIVELSE

Oppgaver og løsningsforslag nå også i papirutgave. Matematikkstudier krever stor egeninnsats, og oppgavetrening er en viktig del av læringsprosessen. Denne boka inneholder oppgaver for innlæring og repetering av emnene i læreboka Matematikk for ingeniørfag samt fasit til disse. Oppgavesamlingen finnes også som digital arbeidsbok, og her vil du i tillegg finne fullstendige løsningsforslag til et utvalg av oppgavene.

Forumets hovedside; Ungdomsskolen og nedover; Videregående skole, VG1, VG2 og VG3; Høyskole og universitet; Åpent Forum - for diskusjon; Aktive emner; Ubesvarte emner. Eksamen .

Betong er en blanding av sand/grus, sement og vann. Denne blandingen herdes under tørking og blir hard og sterk. Kjøp Matematikk for ingeniørfag fra Norske serier Oppgaver og løsningsforslag nå også i papirutgave.

RELATERTE BØKER