Mannen og katten; en kjærlighetshistorie

Mannen og katten; en kjærlighetshistorie - Nils Uddenberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Uddenberg
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Mannen og katten; en kjærlighetshistorie.pdf
ISBN
4873108773505

BESKRIVELSE

Mannen og katten er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr. En vintermorgen satt det en, skulle det vise seg, herreløs katt utenfor soveromsvinduet og så på ham med store, gule øyne. Sakte men sikkert innyndet den seg i hans liv.Med mye humor og selvironi forteller Nils Uddenberg om hvordan tilværelsen hans ble forandre da katten flyttet inn i huset i Lund. Følelsene hun vekker, overrasker ham. Han blir forelsket i denne gråbrunspettet lille damen, som snart også sover i sengen hans om natten. Med sin bakgrunn som psykiater kan Nils Uddenberg ikke unngå å fordype seg i kattens sjeleliv. Har den humor? Er det i det hele tatt rimelig å tilskrive den menneskelige følelser? Og det kanskje vanskeligste spørsmålet av dem alle: «Er vår lille katt overhodet interessert i det fellesskapet som vi legger så stort arbeid i å bygge opp?» Sammen med Ane Gustavssons uimotståelige illustrasjoner blir det en fortelling som går rett i hjertet.Bla i boka

En vintermorgen satt det en, skulle det vise seg, herreløs katt utenfor soveromsvinduet og så på ham med store, gule øyne. Kjøp Mannen og katten fra Bokklubber Dette er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr. En vintermorgen satt det en, skulle det vise seg, herreløs katt utenfor soveromsvinduet og så på ham med store, gule øyne. Mannen og katten en kjærlighetshistorie av Nils Uddenberg Utgitt: 2014 Form: Bok Emner: Katter Plassering: Faglitt Hylleplass: 636.8 UDD Avdeling: Voksenavdeling Status: På hylla: Omtale.

Nils Uddenberg; Ane Gustavsson (Illustratør) ; Knut Johansen (Oversetter) Dette er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr. En vintermorgen ... Mannen og katten er fortellingen om hvordan Nils Uddenberg fikk katt selv om han aldri i livet hadde tenkt å ha husdyr.

RELATERTE BØKER